3 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod az apróka csillagot a töklámpások között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod az apróka csillagot a töklámpások között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Halloween közeledtével újabb trükkös képrejtvénnyel jelentkezett Dudás Gergely, alias Dudolf, aki ezúttal egy pindurka csillagot rejtett el a rémisztő töklámpások között. Mit mondjak? Rendesen meggyűlt vele a bajunk. Ti megtaláljátok a fényesen ragyogó csillagot a szörnyű töklámpások között?

A fejtörők magyarországi nagymesterét, Dudás Gergelyt egy 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játék által ismerte meg a nagyvilág, azóta pedig szinte megállás nélkül gyártja jópofa, ám embert próbáló talányait: Dudolf évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményekre reagálva rajzolja meg fortélyos munkáit.

Ennek köszönhetően számos agyafúrt rejtvénnyel találkozhattatok a közelmúltban: többek között egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső, egy téli Mikulásos, egy tavaszi méhecskés, egy húsvéti mintakereső, egy nyárváró aranyhalacskás, egy dzsungeles-kígyós, egy strandos különbségkereső, egy pillangós, vagy egy pufók cirmosos feladattal is.

Dudolf mostani feladványa az egyik legnépszerűbb őszi ünnepet, a halloweent és a hozzá szorosan kapcsolódó hátborzongató töklámpásokat helyezi a középpontba: számos töklámpás, lidérces szellem és bohókás állatka között rejtett el egyetlen pöttöm csillagot, amely sárgás stílusa tökéletesen beolvad a tökök színvilágába, ezzel igencsak megnehezítve a keresgélést. Csak ügyesen!

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek