3 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a sziszegő kígyót a zöld útvesztőben?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod a sziszegő kígyót a zöld útvesztőben?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Ismételten agyafúrt feladattal jelentkezett a rejtvények koronázatlan királya, Dudolf, aki ezúttal temérdek növény és papagáj közé csempészett be egy kígyót. Komolyan mondom, ez az egyik legnehezebb feladvány, amellyel valaha találkoztam. Ti megtaláljátok a pikkelyes hüllőt a dzsungelben?

Ha már ténylegesen is beköszöntött a nyár, a feladványok magyarországi nagymestere, Dudolf, úgy gondolta, hogy ideje megtornáztatni azokat a berozsdásodott agysejteket, így újabb trükkös képrejtvénnyel lepte meg rajongóit.

Dudás Gergely egyébként egy 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékával tett világhírnévre szert, azóta pedig nincs megállás: Dudolf az évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményre reagálva alkotja meg dörzsölt fejtörőit.

Így született meg a közelmúltban egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső feladvány, egy téli Mikulásos, egy tavaszi méhecskés, egy húsvéti mintakereső és egy nyárváró aranyhalacskás feladat is.

A mostani feladvány a nyári forróságot és az esőerdőket helyezi a középpontba: számtalan zöld növény és ücsörgő papagáj között rejtett el egyetlen kígyót, amely olyannyira beleolvadt a környezetébe, hogy ember legyen a talpán, akinek sikerül kiszúrnia. Jó keresgélést!

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek