3 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a bundás macikát a rénszarvasok között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod a bundás macikát a rénszarvasok között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Karácsony végével ismét egy trükkös feladvánnyal lepte meg rajongóit Dudás Gergely, aki ezúttal egy zabálnivaló macikát rejtett el az ünnepi hajtás után hesszelő rénszarvasok sokaságában. Mondanom sem kell, hogy a rejtvény rendesen megdolgoztatta a kajakóma után berozsdásodott agytekervényeket. Ti megtaláljátok a brummogó medvét Rudolf és társai között?

Dudás Gergely a 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékának köszönhetően tett világhírnévre szert, azóta pedig szinte minden héten bohókás fejtörővel örvendezteti meg képes feladatokra éhes híveit.

Így a rejtvények hazai nagymestere jóvoltából az évek során már számos furfangos fejtörővel találkozhattatok: többek között egy halloweeniőszi állatkeresősnyuszis párkeresőtéli Mikulásostavaszi méhecskéshúsvéti mintakeresőnyárváró aranyhalacskásdzsungeles-kígyósstrandos különbségkeresőpillangóspufók cirmososhalloweeni csillagosegérkésnyuszkós, vagy báránykás feladattal is.

Dudás Gergely legújabb talánya ezúttal is a telet (ha már az első hó is leesett Székesfehérváron), azon belül is a karácsonyt csempészi be a nappalitokba, hogy még egyszer utoljára felidézzétek a vidám ünnepi napokat: számos kedélyesen csevegő agancsos között rejtett el egyetlen angyali medvebocsot, amely barna köntösének köszönhetően tökéletesen beillik Rudolf és brigádja közé. Ha magára aggat pár agancsot, akkor jövőre akár ő is húzhatja a Mikulás szánját - feltéve, ha nem sikerül megtalálnotok. Úgyhogy mindent bele!

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek