Cloudy4 °C
2020. november 27. péntek Virgil
Menü
Házhozszállítás

Játék: megtalálod az apróka csillagot a töklámpások között?

Halloween közeledtével újabb trükkös képrejtvénnyel jelentkezett Dudás Gergely, alias Dudolf, aki ezúttal egy pindurka csillagot rejtett el a rémisztő töklámpások között. Mit mondjak? Rendesen meggyűlt vele a bajunk. Ti megtaláljátok a fényesen ragyogó csillagot a szörnyű töklámpások között?

A fejtörők magyarországi nagymesterét, Dudás Gergelyt egy 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játék által ismerte meg a nagyvilág, azóta pedig szinte megállás nélkül gyártja jópofa, ám embert próbáló talányait: Dudolf évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményekre reagálva rajzolja meg fortélyos munkáit.

Ennek köszönhetően számos agyafúrt rejtvénnyel találkozhattatok a közelmúltban: többek között egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső, egy téli Mikulásos, egy tavaszi méhecskés, egy húsvéti mintakereső, egy nyárváró aranyhalacskás, egy dzsungeles-kígyós, egy strandos különbségkereső, egy pillangós, vagy egy pufók cirmosos feladattal is.

Dudolf mostani feladványa az egyik legnépszerűbb őszi ünnepet, a halloweent és a hozzá szorosan kapcsolódó hátborzongató töklámpásokat helyezi a középpontba: számos töklámpás, lidérces szellem és bohókás állatka között rejtett el egyetlen pöttöm csillagot, amely sárgás stílusa tökéletesen beolvad a tökök színvilágába, ezzel igencsak megnehezítve a keresgélést. Csak ügyesen!

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Fények és hangulatok köré épül az idei fehérvári Advent
  Fények és hangulatok köré épül az idei fehérvári Advent
 • Kezdetét vette az idei cipősdoboz akció
  Kezdetét vette az idei cipősdoboz akció
 • „Hagyomány - Érték - Minőség” - Elindult a Fejér Termék 2021 pályázat
  „Hagyomány - Érték - Minőség” - Elindult a Fejér Termék 2021 pályázat
 • Újabb védőeszköz-ellátmány érkezett a fehérvári szociális intézményekbe
  Újabb védőeszköz-ellátmány érkezett a fehérvári szociális intézményekbe