Rain15 °C
2021. május 13. csütörtök Szervác
Menü
Házhozszállítás

Játék: megtalálod a 7 különbséget a két strandolós-állatkás kép között?

Újabb ravasz feladványt készített a képrejtvények hazai nagykövete, Dudolf, aki ezúttal két jópofa, lubickolós kép között rejtett el 7 különbséget úgy, hogy még a legélesebb szeműek is hosszú percekig kell sasolják a fotókat, mire rájönnek a megoldásra. Mesteri! Ti megtaláljátok a mind a 7 különbséget a két nyári fotó között?

Ismételten lecsapott Dudás Gergely, alias Dudolf, akit sokan csak a feladványok magyarországi nagymestereként ismernek, és olyan bohókás, nyárias képrejtvényt skiccelt fel, amelytől garantáltan eldobjátok az agyatokat.

Dudás Gergely egyébként egy 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékával tett világhírnévre szert, azóta pedig nincs megállás: Dudolf az évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményre reagálva alkotja meg dörzsölt fejtörőit.

Így született meg a közelmúltban egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső feladvány, egy téli Mikulásos, egy tavaszi méhecskés, egy húsvéti mintakereső, egy nyárváró aranyhalacskás és egy dzsungeles-kígyós feladat is.

Dudolf ezúttal is a nyarat (mi mást?), azon belül is a vízparton való mókázást helyezi a középpontba: két strandolós kép között rejtett el 7 különbséget, amelyeket sokkal nehezebb megtalálni, mint azt elsőre gondolnátok. Hajrá, hajrá!

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár