Partly cloudy22 °C
2020. szeptember 24. csütörtök Gellért
Menü

Játék: megtalálod az elkószált aranyhalacskát a bohóchalak között?

Újabb pofás feladattal jelentkezett a rejtvények hazai fenegyereke, Dudolf, aki ezúttal kicsit a nyárra koncentrálva (mert hát mi más juthat eszünkbe egy egzotikus élőlényekkel teli tengerről vagy óceánról?) több száz bohóchal között rejtett el egyetlen aranyhalat. Az elbűvölő grafika ne tévesszen meg senkit: rendesen megizzasztott minket a keresgélés. Ti megtaláljátok az aranyhalat a bohóchalak között?

Ismételten egy dörzsölt rejtvényt készített a képes feladványok magyarországi nagymestere, Dudolf, alias Dudás Gergely, aki a 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékával gyorsan világhírnévre tett szert, azóta pedig annyira ráérzett a rébuszok megrajzolására, hogy szinte minden héten valami fondorlatos fejtörővel örvendezteti meg követőit.

Dudolf az évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményre reflektálva skicceli fel agyafúrt fejtörőit: így született meg nemrég egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső feladvány, egy téli Mikulásos, egy tavaszi méhecskés és egy húsvéti mintakereső is.

Az újabb képkereső már kicsit a nyarat, azon belül is a víz alatti élővilágot, helyezi a középpontba: több száz bűbájos bohóchalacska között rejtett el egyetlen aranyhalat, amely eltévesztve a házszámot a csíkos, ám színben megegyező lények között talált új családra. Ha egyből nem szúrjátok ki, meggyűlhet vele a bajotok. Sok sikert, kelleni fog!

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Visszaesett a száálodák forgalma
  Visszaesett a száálodák forgalma
 • Mobiltelefonos alkalmazás a Pénzügyminisztériumtól
  Mobiltelefonos alkalmazás a Pénzügyminisztériumtól
 • Villámlátogatás a Szent László kórházban
  Villámlátogatás a Szent László kórházban
 • Szabadtéren tart képviselői fogadóórákat Mészáros Attila
  Szabadtéren tart képviselői fogadóórákat Mészáros Attila