3 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a cincogó egeret a gombák között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod a cincogó egeret a gombák között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Igazi őszi feladvánnyal lepte meg rajongóit Dudás Gergely, alias Dudolf, aki ezúttal egy apróka egeret rejtett el a pöffeszkedő gombák sokaságában. És hát a képrejtvény ezúttal is rendesen megdolgoztatta az agytekervényeinket. Ti megtaláljátok a rágcsálót a színes és szagos kalaposok között?

Dudás Gergely, alias Dudolf a 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékának köszönhetően lett villámcsapásszerűen világhírű, azóta pedig szinte megállás nélkül rajzolgatja vicces, ám annál idegőrlőbb képes fejtörőit. 

A rébuszok magyarországi guruja évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményekre reagálva alkotja meg furfangos képrejtvényeit.

Így Dudolf jóvoltából az évek során már számos frappáns feladattal találkozhattatok: többek között egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső, egy téli Mikulásos, egy tavaszi méhecskés, egy húsvéti mintakereső, egy nyárváró aranyhalacskás, egy dzsungeles-kígyós, egy strandos különbségkereső, egy pillangós, egy pufók cirmosos, vagy egy halloweeni csillagos feladattal is.

Dudás Gergely egyik legújabb feladványa a szomorkás, ám annál színesebb őszi természetre, azon belül is a gombákra helyezi a fókuszt: megszámlálhatatlan mennyiségű és mindenféle méretben pompázó gomba között rejtett el egyetlen cincogó egeret, amely a sajtok helyett ezúttal a fák és a növények között megbújó élőlényekre vetette ki a hálóját. Csak mondom, ha első blikkre nem szúrjátok ki, akkor hosszú percekig a feladvány rabjai lesztek. Jó keresgélést!

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek