3 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a tüneményes nyuszit a cicák között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod a tüneményes nyuszit a cicák között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Újabb állati képrejtvénnyel jelentkezett Dudás Gergely, alias Dudolf, aki ezúttal egy bolyhos tapsifülest rejtett el a doromboló cirmosok végeláthatatlan tengerében. Mondanom sem kell, hogy most is hosszú percekig keresgéltük a megoldást. Ti megtaláljátok a ficánkoló nyuszikát a lustálkodó cicusok között?

Dudás Gergely a 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékának köszönhetően tett világhírnévre szert, azóta pedig szinte minden héten jelentkezik egy szórakoztató, ám annál trükkösebb fejtörővel.

A talányok hazai nagymesterének jóvoltából az évek során már számos frappáns feladattal találkozhattatok: többek között egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső, egy téli Mikulásos, egy tavaszi méhecskés, egy húsvéti mintakereső, egy nyárváró aranyhalacskás, egy dzsungeles-kígyós, egy strandos különbségkereső, egy pillangós, egy pufók cirmosos, egy halloweeni csillagos, vagy egy egérkés fejtörővel is.

Dudás Gergely legfrissebb szerzeménye apróka, ám annál zabálnivalóbb állatkákra helyezi a hangsúlyt: számos pihe-puha bársonytalpú között rejtett el egyetlen nyuszkót, amely egy icipicit eltévesztve a házszámot, a macsekok között talált magának új családot. Csak a füle ne nőtt volna ekkorára, ugye? Sok szerencsét a keresgéléshez, kelleni fog!

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek