3 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a pufók cirmost a baglyok között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod a pufók cirmost a baglyok között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Ismételten agyafúrt képrejtvénnyel rukkolt elő Dudás Gergely, alias Dudolf, aki ezúttal egy gömbölyű bársonytalpút csempészett be a huhogó baglyok közé. Mondanom sem kell, hogy a feladványok hazai istencsászára ezúttal is rendesen megdolgoztatja az agytekervényeket. Ti megtaláljátok az zabálnivaló cicust a bagolybrigádban?

Úgy néz ki, hogy Dudolf mostanában nagyon elemében van, ugyanis szinte minden héten olyan képes feladattal jelentkezik, amely hosszú percekre képes kiragadni a mai rohanó világból.

Dudás Gergely egy 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játék által ismerte meg a nagyvilág, azóta pedig szinte megállás nélkül rajzolgatja mókás, ám annál brutálisabb talányait: Dudolf évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményekre reagálva hozza tető alá körmönfont remekműveit.

Ennek köszönhetően számos rébusszal találkozhattatok a közelmúltban: egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső, egy téli Mikulásos, egy tavaszi méhecskés, egy húsvéti mintakereső, egy nyárváró aranyhalacskás, egy dzsungeles-kígyós, egy strandos különbségkereső, vagy egy pillangós feladattal is.

Jelen alkotása már bőven az ősz felé kacsintgat, így egy cuki cicát és az ágakon gubbasztó bölcs szárnyasokat helyezi a fókuszba: számos bagoly között rejtett el egyetlen pufi macsekot, amely vaskos bundájának hála úgy elbújt a hesszelő madarak között, hogy ember legyen a talpán, akinek sikerül pár perc alatt kiszúrnia. Ti jöttök!

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek