3 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a bűbájos pillangót a napraforgók között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod a bűbájos pillangót a napraforgók között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Újabb trükkös fejtörővel lepte meg rajongóit a rejtvények magyarországi császára, Dudás Gergely, alias Dudolf, aki ezúttal egy tüneményes pillangót rejtett el a napraforgók végeláthatatlan tengerében. Szokás szerint ezúttal is hosszú percekig bíbelődtünk a feladvány megfejtésével. Ti megtaláljátok az ennivaló szárnyast a sárga tengerben?

Dudolf a szárazabb időszakra reflektálva ismételten megdolgoztatja az agyatokat, és olyan agyafúrt feladatot hozott tető alá, amellyel hosszú percekig (vagy órákig?) leköthetitek magatokat.

A képes talányok nagymestere, Dudás Gergely egy 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékával tett világhírnévre szert, azóta pedig megállás nélkül ontja magából a jópofa, ám annál nehezebb fejtörőket: Dudolf az évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményre reagálva rajzolja meg ravasz enigmáit.

Így született meg a közelmúltban egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső, egy téli Mikulásos, egy tavaszi méhecskés, egy húsvéti mintakereső, egy nyárváró aranyhalacskás, egy dzsungeles-kígyós, és egy strandos különbségkereső feladat is.

A mostani rébusz még a nyarat és vígan sütkérező napraforgókat helyezi a középpontba: megszámlálhatatlannak tűnő napraforgó között rejtett el egyetlen tündéri pillangót, amely sárga színének köszönhetően olyannyira beleolvadt a napimádó növények áradatába, hogy szakállam nőtt, amire sikerül kiszúrnom. Hajrá, hajrá!

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek