4 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod mind a 28 filmet egy képen?
Játék: megtalálod mind a 28 filmet egy képen?

Egy igencsak pofásan összeszerkesztett fotón 28 filmből rejtett el utalásokat a készítője. Mondanom sem kell, hogy rendesen megizzasztott minket a rejtvény, és így sem sikerült az összes mozit elcsípni. Ti megtaláljátok mind a 28 klasszikus, hollywoodi alkotást?

Érdekes fotóra bukkantam a minap az interneten, amely első blikkre valami gagyi alkotásnak tűnt, majd elolvasva a hozzá tartozó szöveget már rájöttem: mesterművel van dolgom.

Manapság nyilván bárki össze tud ollózni bármit, de ez a kép valami fenomenálisra sikeredett. Hogy miért? Ha jobban meglesitek, akkor rájöhettek, tele van apró tárgyakkal, utalásokkal, amelyek valamelyik hollywoodi klasszikus mozira apellálnak.

Így hát rendesen felkötöttem a gatyám és megpróbáltam kinyomozni a filmeket, ám ez a mutatvány sokkalta nehezebbnek bizonyult, mint azt elsőre gondoltam. Konkrétan alig boldogultam az ereklyék útvesztőjében, pedig aztán nem egy alkotás van már mögöttem.

Ti hányat találtatok meg a 28 film közül?

 

Ha nagyon nem megy, akkor ide kattintva rákukkanthattok a filmek magyar címeire, ezen a honlapon pedig megleshetitek, melyik tárgy melyik mozihoz is tartozik pontosan - a megfejtéshez minimális angol nyelvtudás szükségeltetik.
Borítókép: The Sun
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek