4 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a méhecskét a virágok között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod a méhecskét a virágok között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Újabb pofás feladattal jelentkezett a rejtvények hazai fenegyereke, Dudolf, aki a jó időre reflektálva több száz sárga virág közé csempészett be egy apró méhecskét. Mit mondjak? Ezúttal is hosszú percekig gubbasztottunk a feladvány fölött. Ti megtaláljátok a méhecskét a tavaszi zsongás közepette?

Ismételten egy trükkös képrejtvényt készített a feladványok magyarországi nagymestere, Dudolf, alias Dudás Gergely, aki a 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékával gyorsan világhírnévre tett szert.

A trükkös játékot azóta több mint száznyolcvanezren osztották meg, Dudolf pedig annyira ráérzett a rejtvények megrajzolására, hogy szinte minden héten meglepi rajongóit valami fondorlatos fejtörővel. A játékmester évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményre reflektálva hozza tető alá ravasz rajzait: így született meg nemrég egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső feladvány és egy téli Mikulásos is.

A legfrissebb feladvány sem ígérkezik könnyűnek: több száz apróka virág (olyan sokan vannak és olyan picik, hogy egyszerűen nem tudtam megszámolni) között rejtett el egyetlen méhecskét, ami vidáman zümmögve porozza be az útjába kerülő növényeket. Hát, garantáltan megtornáztatja az agytekervényeiteket! Hajrá, hajrá!

 

És ne felejtsétek: maradjatok otthon!

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek