4 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a hét egyedi figurát a Mikulások között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod a hét egyedi figurát a Mikulások között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Befutott a rejtvények hazai királyának, Dudolfnak a karácsonyi feladványa, amely során hét különleges ünnepi szereplőt kell megtalálnotok a 166 Mikulás között. Mondanom sem kell, hogy ezúttal is hosszú percekig ültünk a feladat fölött. Ti megtaláljátok Mikulás társait a nagy karácsonyi készülődés közepette?

Újabb jópofa képrejtvénnyel jelentkezett a feladványok magyarországi fenegyereke, Dudolf, alias Dudás Gergely, aki a 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékával lett világhírű.

A trükkös játékot azóta több mint száznyolcvanezren osztották meg, Dudolf pedig annyira ráérzett a rejtvények megrajzolására, hogy szinte minden héten meglepi rajongóit valami fondorlatos fejtörővel. A játékmester évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményre reflektálva hozza tető alá ravasz rajzait: így született meg nemrég egy halloweeni, egy őszi állatkeresős és egy nyuszis párkereső feladvány is.

Dudolf mostani fejtörője már a téli időszakot, azon belül is a Mikulás és hű segítőit helyezi előtérbe: 166 a karácsonyra készülő Mikulás között rejtett el hét egyedi figurát, amelyek hatalmas segítségre lehetnek a Nagy szakállúnak az ünnepek során. Így ha kicsit meg akarjátok tornáztatni az agyatokat, akkor Mikulás feleségét, egy szomorú Mikulást, egy hóember, egy csengettyűt, egy almát, egy manót és jegesmedvét is ki kell szúrnotok a tömegben. Kellemes ünnepeket!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek