4 évnél régebbi cikk

Költözik az EFOTT
Fehérvár Médiacentrum fotója
EFOTT
Költözik az EFOTT

Na, nem túl messzire: az előző évekhez képest fél kilométerrel nyugatabbra, Sukoró irányába.

A 2020-as EFOTT fesztiválnak ismét a Velencei-tó északi partja ad otthont július 15-20. között, ám a rendezvény területe az előző évekhez képest fél kilométerrel nyugatabbra, Sukoró irányába költözik. Azaz önmaga mellé - áll a fesztivál szervezőinek közleményében.

Hazánk egyik legnagyobb múltú fesztiválja, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója idén már 45 éves, és az évtizedek során 350 főről 120 ezerre duzzadt a látogatók száma. 

2020-ban az EFOTT bázisa a Velencei-tó északi partján elhelyezkedő VVSI Velencei Evezőspálya, a fesztiválterület pedig Sukoró irányába terjeszkedik. A nyitásra elkészül a sukorói partszakasz újonnan épülő strandja is, amit így elsők között élvezhetnek a fesztiválozók.

A fesztivál szervezői kiemelték: az új környezetben olyan nagy hazai fellépők biztosították már be helyüket, mint Majka&Curtis vagy a Follow the Flow, de ott lesz a 2019-es év egyik legnagyobb felfedezettje, a 237 ezres Instagram táborral rendelkező Manuel is.

A  jegyek és a szolgáltatások tekintetében továbbra is maradnak a diákbarát áraknál, ám programok szempontjából gondolnak a 30+-os korosztályra is, sőt a gyerekekkel érkezőket különböző családbarát lehetőségek várják. Ígéret szerint nagyon hamarosan napvilágot lát az is, hogy idén mely világsztárok teszik tiszteletüket a Velencei-tó partján.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek