3 évnél régebbi cikk

EFOTT 2020: kiderültek a fő fellépők!
EFOTT 2020: kiderültek a fő fellépők!

A headliner Flo Rida mellé érkezik a hazai szakma krémje. Itt lesz a Halott Pénz, Caramel, a Honeybeast, a Supernem, a Belga, a Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartel, Sub Bass Monster, a Lóci játszik, az AWS is, Király Viktor pedig önálló koncertet ad.

Már közel száz fellépővel várja a fesztiválozókat az idei EFOTT. Mai közleményükből kiderült, hogy Flo Rida, a Wellhello, Horváth Tamás, a Brains és a Cloud 9+ mellett zenél majd a Halott Pénz, Caramel, a Honeybeast, a Supernem, a Belga, a Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartel, Sub Bass Monster, a Lóci játszik és az AWS is.

Az EFOTT egyik egyedisége, hogy mindig készül olyannal, ami még nem volt: fellépő-felhozatallal, különleges színpadi show-val, vagy éppen áthangszerelt zenével. A tavaly vendégénekesként elsőbálozó Király Viktor idén például önálló koncertet ad az EFOTT-on!

Elképesztően örülök a felkérésnek, hiszen szerettem volna a karrierembe még több fesztiváljelenlétet. Idén pedig az egyik legnagyobb hazai fesztivál nagyszínpadán játszhatunk a zenekarommal! Ez egy elismerés számunkra mind a közönségtől, mind a szervezőktől.

Az újdonságok mellett az EFOTT minden zenei stílusból felsorakoztat alternatívát, hogy mindenki megtalálja kedvencét. A honlapon már a négy fő színpad teljes line-upja megtekinthető, azaz közel 100 fellépő, ráadásul napi lebontásban – így innentől akár már össze is állítható a megnézendő koncertek listája.

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai találkozója immár 45. alkalommal várja a fesztiválozókat; csúsztatott időpontban augusztus 26-30. között a Velencei-tó északi partján.
Borítókép: EFOTT
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek