3 évnél régebbi cikk

EFOTT-os tablót készített egy kápolnásnyéki osztály, belépőket kaptak ajándékba
·Kultkülönlegesség·Utolsó frissítés: undefined
EFOTT-os tablót készített egy kápolnásnyéki osztály, belépőket kaptak ajándékba
·Kultkülönlegesség·Utolsó frissítés: undefined

Fesztiválbérleteket kaptak ajándékba a kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 12.b osztályának tanulói. A diákokat az EFOTT szervezői lepték meg a jegyekkel miután meglátták az osztály EFOTT-os tablóját.

Minden bizonnyal hatalmasat fognak bulizni augusztus végén a kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 12.b osztályának tanulói. Az úticéljuk Sukoró lesz és az EFOTT, melyre heti bérletet kaptak ajándékba a fesztivál szervezőitől.

Tökéletes lezárása lesz ez az együtt töltött éveknek, az érettségi és a továbbtanulás miatti izgalomnak. Egy utolsó, nagy party, amikor az egész osztály együtt tombol majd Flo Rida, Follow The Flow, Majka & Curtis, Caramel, Irie Maffia, a Halott Pénz – és a többi sztár koncertjein.

Bérleteiket az EFOTT szervezőitől kapták ajándékba – cserébe az érettségire készített tablóképükért:

Az egyik ismerősöm látta meg ezt a tablót, s azonnal átküldte nekem, mintegy érdekességképp.” – mesélte Maszlavér Gábor, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának igazgatója – „Mindig jól esik az egész szervezői csapatnak, amikor pozitív visszaigazolásokat kapunk, és ez most még extrább volt, hiszen ez az osztály egy egész életre szóló emléket efottosított. Hihetetlen jó érzés, hogy a fiatalok, ráadásul helybéliek ennyire bíznak a fesztiválban, ennyire szeretik az EFOTT-ot. Szerettük volna meghálálni nekik, hogy ennyire értékelik azt, amit csinálunk és visszaadni valamit abból a jó érzésből, amit mi magunk is éreztünk. Ez egy egyszeri alkalom, de így tudtuk igazán kifejezni hálánkat és úgy gondoltuk, ennek örülni fognak. Ráadásul egy végzős osztályról beszélünk, akik így búcsúzóként még egy hatalmasat bulizhatnak nyár végén a fesztiválon.”

A tablóképen látható volt az iskola neve, így a szervezők először az iskolát keresték meg, ahol a portás hölgytől eljutottak a titkárságig, ott pedig az illetékes kolléganő segített kinyomozni, hogy ki volt a tablókép ötletgazdája.

Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak az iskola dolgozói, pedig nem tudhatták, milyen meglepetés vár az osztályra.” – emlékezett vissza a fesztiváligazgató – „A nyomozás végén eljutottunk Tőke Szonjáig, az 12. b osztály végzős diákjáig. Az ő fejéből pattant ki az ötlet, hogy készüljön EFOTT-dizájnra a tablóképük. Az ajándékjegyek hírével én hívtam fel Szonját, és természetesen hatalmas volt az öröm. Aznap este éppen az osztályfőnökhöz készült az egész osztály egy összejövetelre, így Szonja élőben adhatta tovább a hírt osztálytársainak. Mindenki külön kapott egy hetijegyet, ezeket voucher formájában juttatjuk el hozzájuk.”

 

Mint megtudtuk: szinte minden évben történnek olyan érdekességek, melyek megérintik az EFOTT stábját.

Többször voltak már szemtanúi eljegyzésnek, esküvői fotózásnak a rendezvény helyszínén, s találkoztak már olyan fiatallal is, akinek a szülei évtizedekkel ezelőtt az EFOTT-on ismerkedtek össze.

„Számomra nagyon különleges pillanat volt az is, amikor találkozhattam az első EFOTT fesztivál szervezőjével, Beck Sándorral." – árulta el Maszlavér Gábor.

Az EFOTT népszerűsége egyébként hosszú évek óta töretlen. Az utóbbi években folyamatosan növekszik a látogatószám. A tavalyi év rekordnak számít a fesztivál történetében: közel 120 ezren látogattak el a programokra.

Az idei helyzet mindenképpen különleges a nem várt pandémia után. Jóslatokba nem szeretnék bocsátkozni, de egyelőre a visszajelzések és a jegyeladások azt mutatják, hogy az emberek nagyon várják már az EFOTT fesztivált. Mi pedig igyekszünk belesűríteni a 4 napba mindent, amit csak lehet.”

Borítókép: Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Iskola
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek