4 évnél régebbi cikk

Felismered ezt a férfit? Táskalopás miatt keresi a fehérvári rendőrség
Felismered ezt a férfit? Táskalopás miatt keresi a fehérvári rendőrség

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy Fehérváron történt lopás vétség gyanúja miatt keres egy férfit. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a kézre kerítéshez.

A nyomozás adatai szerint az ismeretlen elkövető  január 11-én 7 óra 30 perc körül Székesfehérváron, a Farkasvermi közben található áruház bejáratánál elhelyezett bevásárlókocsi-tárolóból eltulajdonított egy őrizetlenül hagyott táskát, benne a sértett bankkártyáival, személyi okmányaival és készpénzével.

A bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható személyről kamerafelvételek állnak rendelkezésre:

 

A 60 év körüli férfi fekete sapkát, fekete kabátot, szürke nadrágot, továbbá bal oldalán egy barna oldaltáskát viselt a bűncselekmény elkövetésekor.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

(Forrás: police.hu)

Borítókép: police.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek