1 évnél régebbi cikk

Kisüt a nap a hétvégén
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Kisüt a nap a hétvégén

Napsütéses idő javíthat a kedélyállapotunkon a hétvége folyamán, és némi felmelegedés is várható. De csak rövid ideig tart majd az enyhülés.

A tavaszi óraátállítás hétvégéjén (szombatról vasárnapra virradó éjjel állnak át az órák 2-ről 3-ra), fellélegezhetünk kicsit, ami az időjárást illeti: napsütéses, enyhe napok következnek. Töltekezzünk fel napfénnyel még ha csak az ablakból nézelődve sütkérezünk is. 

Hétvégén helyenként 20 fok közeli meleg is lehet. Hétfőtől viszont ismét markáns lehűlés várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön.

Az országos középtávú előrejelzés szerint pénteken napos idő valószínű, csapadék nem várható. A szél élénk lesz, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 1 és plusz 6 fok között alakul. A derült, szélcsendes tájakon ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 19 fok között várható.

Szombaton is több órára kisüt a nap, de helyenként zápor kialakulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 6, a maximumhőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Vasárnap a többórás napsütés mellett elszórtan alakulhat ki záporeső, esetleg egy-egy zivatar is lehet. A leghidegebb órákban 0 és plusz 6 fok között, napközben 13 és 18 fok között alakul a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek