3 évnél régebbi cikk

Mégsem mindenszentekkor lesz a Vidi-Fradi meccs Fehérváron
Mégsem mindenszentekkor lesz a Vidi-Fradi meccs Fehérváron

A két klub közös kérésére a MOL Fehérvár-Ferencváros meccset november 1-je helyett egy nappal korábban, október 31-én, 19.30-kor tartják a MOL Aréna Sóstón Fehérváron.

A változtatás miatt az Újpest–MTK meccs időpontja is megváltozott: a fővárosi csapatok találkozóját október 31-e helyett november 1-jén 16 órától rendezik meg – olvasható nemzetisport.hu-n.

A mérkőzés időpontjának módosítását kegyeleti, biztonsági és forgalomtechnikai okokból még október elején Cser-Palkovics András polgármester kezdeményezte. (A témával ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesen.)

A két klub közös kérvényt nyújtott be az MLSZ-hez, hogy a találkozót szombaton rendezhessék, a szövetség pedig elfogadta a változtatási kérelmet.

Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán értékelte a módosítást és mondott köszönetet mindenkinek: „Sportnyelven szólva: győzelem. Nyert a józan ész és a kegyeleti jog. Mindenszentek napján és Halottak napján sem lesz labdarúgó mérkőzés a Sóstón. Biztosítva lesz tehát, hogy méltóságteljesen emlékezhessünk szeretteinkre a temetőkben. A Vidi-Fradi rangadó új időpontja október 31. 19.30. Köszönöm annak a rengeteg embernek, akik kommentjeikkel, üzeneteikkel, megosztásaikkal segítettek elérni a mérkőzés időpontjának megváltoztatását. Köszönöm a kluboknak, hogy készek és képesek voltak megállapodni. Köszönöm a szövetségnek, hogy ezt végül elfogadta. A Fradinak sok sikert kívánok a BL-ben, a bajnokin meg persze: HAJRÁ VIDI!”

Az október 31-i mérkőzéshez kapcsolódó további információkról a klub honlapján, a molfehervarfc.hu oldalon tájékozódhatnak a szurkolók és érdeklődők.

 

Borítókép: Wikipedia
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek