3 évnél régebbi cikk

Cser-Palkovics András: ha lesz is meccs mindenszentekkor, ingyenesek lehetnek a temetőjáratok
·Hírekfoci·Utolsó frissítés: undefined
Cser-Palkovics András: ha lesz is meccs mindenszentekkor, ingyenesek lehetnek a temetőjáratok
·Hírekfoci·Utolsó frissítés: undefined

Még nem dőlt el, hogy lesz-e Vidi-Fradi focimeccs november 1-jén vagy sem. Az önkormányzat közben arra is felkészül, ha kérése ellenére mégis bajnoki rangadót rendeznek mindenszentek ünnepén Sóstón.

Egyelőre a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), az M4 Sport tévécsatorna, a Ferencvárosi TC és a MOL Fehérvár FC is elutasította a székesfehérvári önkormányzat kérését, hogy a november 1-re tervezett Vidi-Fradi meccset kegyeleti okokból más időpontban rendezzék meg.

Cser-Palkovics András közölte: az önkormányzat további lépéseket tesz a mérkőzés elhalasztása érdekében, de arra is fel kell készülni, hogy mindenszentek ünnepén délután négytől bajnoki rangadó lesz a három temető szomszédságában elhelyezkedő MOL Aréna Sóstóban.

”Addig is, amíg válaszukra várunk, önkormányzati hatáskörben megtesszük, amit lehet: szándékunk szerint a közösségi közlekedés teljesen ingyenes lesz október 31-én és november 1-én városunkban, hogy a terhelt hétvégén lehetőség szerint minél többen a közösségi közlekedést válasszák az autójuk helyett” - emelte ki a polgármester.

Részletek a videóban:

Borítókép: Látrányi Viktória
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek