3 évnél régebbi cikk

Mikor szállítja el a kidobott karácsonyfákat a Depónia Székesfehérváron?
·Hírekkarácsonyfa·Utolsó frissítés: undefined
Mikor szállítja el a kidobott karácsonyfákat a Depónia Székesfehérváron?
·Hírekkarácsonyfa·Utolsó frissítés: undefined

Fontos kérdés karácsony után: mettől meddig szállítja el a Depónia Nonprofit Kft. a kuka mellé kihelyezett karácsonyfákat Székesfehérváron, illetve a többi illetékességi területén?

Bár vízkereszt hagyományosan a karácsonyfa lebontási napja, ám vannak, akik már hamarabb leszedik a díszeket, és persze vannak, akik jóval tovább fenntartják az ünnepi hangulatot otthonukban. Jó tudni azonban, hogy mettől meddig tehetjük ki a karácsonyfát a kuka mellé, ha azt akarjuk, hogy a Depónia Kft. elszállítsa azt.  

Székesfehérvár a fenyőfák elszállításának rendje a következőképpen alakul:

  • a tömbházas övezetekben 2021. január 04 – 29. közötti időszakban
  • a családi házas övezetekben 2021. január 04 – 08. közötti héten, továbbá 2021. január 18 – 22. közötti héten.

A szolgáltató kéri, hogy a gyűjtőedények mellé úgy helyezzük ki a fákat úgy, hogy az se a gyalogos, se a jármű forgalmat ne zavarja. A kidobásra ítélt karácsonyfákat pedig minden díszítő elemtől szükséges megszabadítani, mert a későbbi hasznosítást, valamint a begyűjtést akadályozza az idegen anyag.

A Depónia Nonprofit Kft. közszolgáltatási területéhez tartozó további településeken a fenyőfák elszállításának időpontját a www.deponia.hu oldalon található településenkénti hulladéknaptár tartalmazza.

Borítókép: Horváth Reni
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek