3 évnél régebbi cikk

29 éves korában meghalt Siklósi Örs, a fehérvári kötődésű AWS zenekar frontembere
·Hírekgyász·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/awszenekar
29 éves korában meghalt Siklósi Örs, a fehérvári kötődésű AWS zenekar frontembere
·Hírekgyász·Utolsó frissítés: undefined

29 éves korában hosszan tartó betegség után február 5-én meghalt Siklósi Örs, az AWS frontembere és Siklósi Gyula fehérvári régészprofesszor fia.

"Januárban tervezett kiállni elétek és a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegséggel kapcsolatban. Tavasszal készült kiadni első szólólemezét, amit kiegészített zenekaros felállással, nyáron készült volna az AWS legújabb, ötödik nagylemeze és ősztől indultak volna újra a koncertek." - olvasható az AWS zenekar közösségi oldalán.

Siklósi Örs bár sohasem élt Fehérváron, sok időt töltött édesapjával, Siklósi Gyula régészprofesszorral.

"Nagyon szívesen vittem oda mindenkit, barátnőimet, barátokat, mert mindig annyit tudott mesélni, hogy az egy egész könyvtárral felért. Annyi története volt, és olyan egyedi világlátása, hogy a személyiségéből mindenki csak töltekezhetett" - mesélte még 2018-ban az fmc.hu-nak. 

Örsnél 2020 júniusában diagnosztizálták a leukémiát. Az AWS a posztjában megrendülten úgy fogalmazott: csodálatos erővel és kitartással vitte végig az egész időszakot, bátorsága és kitartása példaértékű. Elvesztése felfoghatatlan és felbecsülhetetlen veszteség.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek