3 évnél régebbi cikk

Emlékkoncertet szervez Siklósi Örsnek az AWS zenekar
Emlékkoncertet szervez Siklósi Örsnek az AWS zenekar

Beszámolt az idei évre vonatkozó terveiről az AWS zenekar, akik idén februárban veszítették el 29 éves frontemberüket, a fehérvári gyökerekkel rendelkező Siklósi Örsöt.

Újabb Facebook-bejegyzésben emlékezett meg a februárban elhunyt Siklósi Örsről néhány napja az AWS zenekar. A bejegyzésben beszámoltak arról, hogyan próbálták az elmúlt hetekben feldolgozni az elfogadhatatlan veszteséget, és bepillantást engedtek abba is, milyen gondolatokat tervezett közzétenni a halála előtti hetekben a fiatal énekes.

Elárulták azt is: Örs szólólemezét is szándékukban áll kiadni, ahogyan bemutatják majd a közönségnek azt a három AWS dalt is, melyeknek létrehozásában még ő is közreműködött. 

Végezetül elárulták, hogy őszre egy emlékkoncertet is szerveznek, valamit grafikai pályázatot hirdetnek a rajongóknak: 

"Szeptemberben szeretnénk rendezni egy hivatalos emlékkoncertet, ahol olyan előadók kíséretében fogunk AWS- és Örs-dalokat előadni, akik inspirálták őt és a zenekart, valamint olyanokkal, akiket inspirált Örs és a zenekar.

Szeretnénk egy AWS/ Örs merchpályázatot hirdetni, ahova egy hónapon keresztül (március 17. – április 17.) várunk tőletek olyan rajzokat és grafikákat, amik szerintetek jók lennének egy pólóra, vagy szívesen hordanátok. A végén közösen kiválasztjuk a legjobbakat és hivatalos AWS merchet csinálunk belőlük, utána pedig az összes elkészült alkotást feltöltjük egy mappába a Facebookon, hogy mindenki megnézhesse őket. A műveket erre az email címre küldjétek a nevetek és telefonszámotok feltüntetésével: merch@momgmt.hu"

Borítókép: facebook.com/awszenekar
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek