3 évnél régebbi cikk

Siklósi Örsért gyúlnak a mécsesek Fehérváron is
·HírekSiklósi Örs·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Molnár Artúr
Siklósi Örsért gyúlnak a mécsesek Fehérváron is
·HírekSiklósi Örs·Utolsó frissítés: undefined

Siklósi Örsre emlékezve gyűlnek a mécsesek és gyertyák a Petőfi Kultúrtanszék előtt. A tragikusan fiatalon elhunyt énekes az elmúlt években többször játszott azon a helyen, ahol most fehérvári barátai, ismerősei emlékeznek rá.

Édesapján, Siklósi Gyula régészprofesszoron keresztül Székesfehérvárhoz is kötődő Siklósi Örsre csütörtökön dr. Cser-Palkovics András polgármester egy szál fehér rózsa elhelyezésével emlékezett a Petőfi Kultúrtanszék előtt.

Todorov Luca kezdeményezésére egy héten át helyezhetik el közös képeiket vagy egy mécsest a szórakozóhely előtt felállított asztalon a fehérvári rajongók, barátok, ismerősök.

Az énekes halálát zenésztársai jelentették be február 6-án. Mint írták: "Júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk. "

Siklósi Örs az AWS frontembereként lett ismert. A fesztiválokon és klubokban már jól ismert zenekar 2018-ban megnyerte A Dal című műsort, így kijutottak az Eurovíziós Dalfesztiválra is. Emellett néhány éve ersch művésznéven egyedül is járta a kisebb klubok színpadát.

2014-ben a FEZEN-en is felléptek:

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek