3 évnél régebbi cikk

Fehérváron ismét online ügyintézés lesz a legtöbb ügyfélszolgálaton - egy helyen minden elérhetőség
·Hírekügyintézés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérváron ismét online ügyintézés lesz a legtöbb ügyfélszolgálaton - egy helyen minden elérhetőség
·Hírekügyintézés·Utolsó frissítés: undefined

A legtöbb fehérvári közüzemi szolgáltató, valamit a polgármesteri hivatal és a Depónia is átálltak online ügyfélfogadásra. Összegyűjtöttük az ügyintézéshez szükséges elérhetőségeket.

SZÉPHŐ Zrt.

A SZÉPHŐ Zrt. weboldalán tette közzé a felhívást, miszerint március 22-ig a kormány által kihirdetett veszélyhelyzeti intézkedésekre való tekintettel a személyes ügyfélszolgálat és a pénztár működését előreláthatólag március 22-ig szüneteltetik. Arra kérik az ügyfeleket, hogy az ügyintézéshez vegyék igénybe telefonos és internetes ügyfélszolgálatukat.

Igény esetén visszahívás kérhető az alábbi számra küldött üzenetekkel vagy SMS-sel: +36/70-79-79-090

Online ügyfélszolgálatuk ezen a linken érhető el.

 

Fejérvíz Zrt.

A Fejérvíz Zrt. március 8-tól határozatlan időre felfüggeszti a személyes ügyfélfogadást. Ügyfélszolgálataikon csak telefonos, vagy elektronikus úton tudják intézni ügyeiket, elérhetőségeiket itt találjátok. Azt írják, a legtöbb ügytípust telefonon keresztül, vagy e-mailben is intézhető, ezért kérik, hogy az ügyfelek írjanak nekik az ugyfelszolgalat@fejerviz.hu címre.

Székesfehérvári ügyfélszolgálatokon telefonos ügyintézés munkanapokon, hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 7:30-14:30, szerdai napokon 7:30-19:00 között.

Vidéki ügyfélszolgálataikon a telefonos ügyintézés munkanapokon, hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 7:30-14:30-ig, szerdánként 7:30-18:00 között.
 

E.ON

Az E.ON honlapján egyelőre nem frissítettek, ez a korábbi kírás szerepel:

"Megfelelő biztonsági óvintézkedések mellett, nyitva vannak személyes ügyfélszolgálati irodáink. A 484/2020. (XI.10) Kormány rendeletnek megfelelően ügyfélszolgálati irodáink a heti egyszeri hosszított nyitva tartású napokon 20 óra helyett 19 óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük! Felhívjuk figyelmüket, hogy személyes ügyintézésre csak előzetes időpontfoglalással van lehetőség."

Ide kattintva megtalálható minden, az ügyintézéshez szükséges információ.

 

NKM Földgázszolgáltató

Az NKM Földgázszolgáltató székesfehérvári ügyfélszolgálati irodája a Sár utca 1. szám alatt található. Egyelőre nem sikerült kiderítenünk, hogy személyes ügyfélfogadás lehetséges-e náluk.

Az NKM Földgázszolgáltató ügyfélszolgálata +36 (1/20/30/70) 474 9999 telefonszámokon hívható munkanapokon.

A gyorsabb ügyintézés érdekében mérőállás közlésekor érdemes előre előkészíteni a gázszámlán található ügyfélazonosítót, illetve a gázmérő(k) gyári számát, amely szintén megtalálható a számlán.

 

Polgármesteri hivatal

A polgármesteri hivatalban március 8-tól 22-ig szünetel a személyes ügyfélfogadás. A hivatal szervezeti egységeinél az ügyintézés telefonon történik szerdai napokon 8.00-12.00 óra és 13.00-18.00 óra között, valamint pénteki napokon 8.00-12.00 óra között.

A Kossuth utca 4. szám alatti ügyfélszolgálaton szintén telefonon lehet ügyeket intézni hétfői napokon 8.00-12.00 óra és 13.00-16.00 óra között, szerdai napokon 8.00-12.00 óra és 13.00-18.00 óra között, míg pénteki napokon 8.00-12.00 óra között. A kizárólag személyesen intézhető ügyekben, telefonon vagy elektronikus úton előre egyeztetett időpontban sor kerülhet az ügyfélfogadásra. A polgármesteri hivatal munkatársainak telefonszáma, elektronikus elérhetősége megtalálható az önkormányzat honlapján.

A beadványok benyújtása elektronikus úton továbbra is korlátozás nélkül történik. A papír alapú beadványok a hivatal Városház tér 1. és Városház tér 2. szám alatti épületeinek bejáratai mellett, az épületen belül elérhető gyűjtődobozban hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön 8-16 óráig, pénteken 8-12 óráig elhelyezhetőek.

 

Depónia

A Depónia Nonprofit Kft. valamennyi ügyfélszolgálatán felfüggeszti átmenetileg a személyes ügyintézést a megadott időszakra. A szolgáltató arra kéri az ügyfeleit, hogy a telefonos, illetve az elektronikus ügyintézést vegyék igénybe. Az elérhetőségek itt találhatóak A lakossági hulladékudvarok – így a csalai és a Palotai úti is – változatlanul nyitva tartanak a cég honlapján olvasható nyitvatartási rend szerint.

 

Városgondnokság

A Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. szintén áttér az online és a telefonos ügyintézésre a személyes ügyfélfogadás szüneteltetése miatt hétfőtől. A telefonszámok és az e-mail címek itt találhatóak. Személyes ügyintézésre kizárólag a legszükségesebb esetben, egy főre korlátozottan, előre egyeztetett időpontban nyújtanak lehetőséget.

 

NAV

NAV oldalán egyelőre nem találtunk információt arról, hogy átállnának online ügyfélfogadásra.

Kormányablakok

Kormányablakok továbbra is nyitva lesznek, de kérik, hogy aki teheti, ne menjen személyesen.

Borítókép: pexels.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek