3 évnél régebbi cikk

Ezeket a fürdőruhákat fogod hordani idén nyáron
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay.com
Ezeket a fürdőruhákat fogod hordani idén nyáron

Nem áprilisi tréfa: már nincs tíz hét, és beköszönt a nyár, melyet idén jobban várunk, mint valaha. Ideje elnyújtózni a kanapén, végiggörgetni a fotókat: mit is viselünk majd, amikor végre kimehetünk a strandra. 2021 fürdőruha trendjei között böngésztük.

 A víz színei

Ebben a szettben máris a vízparton érezhetjük magunkat: színárnyalatai a hullámzó tenger napszakonként változó kékjét idézik. Csak kössük magunkra, és irány a strand!

 

A féloldalas stílus

Lezser és nőies, de leginkább sportos alkatúaknak lehet kényelmes ez a fazon, mely egyenletes barnulást ugyan nem biztosít, cserébe legalább divatos.

 

Vaduljunk be!

Az állatminta soha nem megy ki a divatból. Valószínűleg azért, mert úgyis lesznek, akik egyszerűen képtelenek mást viselni! A divattervezők ezért idén nyárra is megalkották legújabb darabjaikat az örök stílus jegyében. Akár vadmacskaként dorombolnánk, akár gepárdként vágtáznánk, vagy zebraként elnyúlnánk a fövenyen, meglesz rá a lehetőségünk.

 

Kicsi, klasszikus és még fekete is

A "három darab háromszög a megfelelő helyen" szintén olyan kombináció, mely egyet jelent magával a bikini szóval. Ilyen fazonú fürdőruhát egészen biztosan minden évben fogunk találni a kínálatban. Hogy igazán örökérvényű legyen, ezúttal feketében. 

 

Retró fazon és minta

Virágminta nélkül is nehéz elképzelni a strandviseletek kínálatát. Idén egészen a hippikorszakig nyúltak vissza a tervezők: az alábbi fazon is a hetvenes éveket idézi, a minta meg igazából akkoriban lehetett akár egy szoknya, akár egy függöny vagy tapéta díszítője is. Nekünk tetszik fürdőruhán is.

 

A hasított

Mintha hosszában vagy keresztben egy pengével felhasították volna, úgy néz ki néhány fürdőruha, melyekkel az idei szezon kínálatában találkozhatunk. Ez az egyik közülük, melyben fotózkodni ugyan dögös lehet, de az úszás közben már nem biztos, hogy a helyén marad. Napozás utáni bőrünk mintáit pedig inkább nem is próbáljuk meg elképzelni.

(Forrás: Victoria''''''''''''''''''''''''''''''''s Secret, marieclaire.com, harpersbazaar.com)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek