2 évnél régebbi cikk

Öreghegy több utcájában és Maroshegy egy részén még május végéig cseréli a szelektív kukákat a Depónia
·Zöldszelektív hulladékgyűjtés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
PB
Öreghegy több utcájában és Maroshegy egy részén még május végéig cseréli a szelektív kukákat a Depónia
·Zöldszelektív hulladékgyűjtés·Utolsó frissítés: undefined

A fenti utcákban lakók május 31. után, a többi fehérvári családi házas övezetben lakók pedig április 30. után személyesen is át tudják venni az új edényeket a Depónia Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán, ha elmaradt a csere.

Frissítés: A Depónia Nonprofit Kft. módosította az ügyfélszolgálatok nyitási idejét 2021. május 10-ről május 17-ére.

Február végével kezdte meg a székesfehérvári családi házas övezetekben a szelektív hulladékgyűjtők cseréjét a Depónia Nonprofit Kft., és mostanáig a város legtöbb területén elszállították a régi konténereket, helyükre pedig új, szürke színű, sárga-kék fogantyúval ellátott gyűjtőedényt helyeztek ki.

A csereprogram Székesfehérvár két övezetében, Öreghegyen a keddi szelektív hulladékgyűjtési napokon, Maroshegyen pedig a pénteki szelektív hulladékgyűjtési napokon még folytatódik május 31-ig.

A Depónia kéri, hogy a régi kukák – akár hulladék nélkül is – a hulladéknaptár szerint meghatározott, szelektív hulladékgyűjtési napokon kerüljenek ki a közterületekre.

A fent jelölt területeken lakók május 31. után, a többi fehérvári családi házas övezetben lakók pedig április 30. után személyesen is át tudják venni az új edényeket a Depónia Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán, a Székesfehérvár Sörház tér 3. szám alatt ügyfélfogadási időben a régi hulladékgyűjtő edény beszállításával, továbbá a személyigazolvány és lakcímkártya bemutatásával. Ugyan a személyes ügyfélfogadás 2021. május 17-ig, hétfőig szünetel, de ez nem vonatkozik a szelektív kukák cseréjére, azokat az alábbi időpontokban lehet átvenni:

Hétfő: 13:00 – 16:00
Kedd: ZÁRVA
Szerda: 7:00 – 16:00
Csütörtök: 8:00 – 12:00
Péntek: ZÁRVA

A Depónia Nonprofit Kft. legfrissebb híreiről ide kattintva lehet tájékozódni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek