2 évnél régebbi cikk

„Félelmetes meccs lesz, ez egészen biztos” - Mi várható a szombati BL-döntőn?
·Sportfoci·Utolsó frissítés: undefined
„Félelmetes meccs lesz, ez egészen biztos” - Mi várható a szombati BL-döntőn?
·Sportfoci·Utolsó frissítés: undefined

A múlt héten elhunyt Puhl Sándor, minden idők egyik legjobb bírója, a hétvégén pedig Bajnokok Ligája-döntőt rendeznek Portóban. A Fehérvár Televízió sportkibeszélőjében ezekről beszélgetett Hrutka Jánossal, Somos Ákossal és Horog Lászlóval a műsor házigazdája, Somos Zoltán.

1994-ben a világbajnokság döntőjét, 1997-ben pedig a BL-döntőt vezette Puhl Sándor. A magyar labdarúgóbírót négyszer választották a világ legjobbjának, akivel a pályán a korszak legnagyobb sztárjai sem mertek ujjat húzni. A 65 éves bíró múlt héten hunyt el, halálát a koronavírus okozta. Többek között róla is szó esett a Kezdőkörben, a Fehérvár Televízió heti sportos kibeszélőjében, melynek vendégei ezúttal Hrutka János korábbi válogatott labdarúgó és szakértő, Somos Ákos televíziós kommentátor és Horog László újságíró voltak.

A hét legnagyobb kérdése még néhány napig azonban biztosan az, hogy melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligája angol házi döntőjét szombat este. A beszélgetés résztvevői egy dologban egyetértettek: bár a Manchester CIty egy hajszállal esélyesebbnek tűnik, az sem lepne meg különösebben senkit, ha végül a Chelsea győzne Portóban.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni:

Borítókép: Fehérvár Televízió
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek