2 hónapnál régebbi cikk

Ilyen is van: a Fradiból igazolt a Vidi
Fehérvár Médiacentrum fotója
fehervarfc.hu
Ilyen is van: a Fradiból igazolt a Vidi

A Fehérvár FC legjobb góllövője, Kenan Kodro télen a zöld-fehérekhez távozott, "cserébe" most válogatott, rutinos középpályás érkezett a bajnoki címvédőtől.

Január utolsó napján bontott szerződést a Ferencvárossal a 14-szeres válogatott Sigér Dávid, aki az utóbbi években a bajnokcsapatban rendszeresen játszó kevés magyar labdarúgó egyike volt. Miután úgy érezte, a jövőben nem sok lehetőséget kapna a zöld-fehéreknél, maga kezdeményezte a szerződésbontást, most pedig már be is jelentette a Fehérvár FC, hogy lecsapott a 33 éves játékosra.

Sigér Dávid ötször nyert zsinórban bajnoki címet a Fradival, közben  Magyar Kupa-győztes is lett és a nemzetközi porondon is sok rutint szerzett. A fehérvári szurkolók nem éppen kellemes emléke, hogy volt mérkőzés, amelyen két gólt is lőtt a Vidinek, pedig nem a góllövés volt elsődleges feladata. A nagy munkabírású középpályás rutinjával segíthet a piros-kékeknek, akiktől télen távozott a poszton jó teljesítményt nyújtó hondurasi Flores. A klub honlapján jelentette be az igazolást, Sigér többek között ezt mondta:

"Örülök, hogy egy nagy presztízsű, erős klubnál folytatom, amely korábban itthon és nemzetközi szinten is szép sikereket ért el, bízom benne, hogy nekem is hasonló eredményekben lesz szerepem ebben az új érában."

A tartalékosan felálló Fehérvár FC 3-1-es verséggel kezdte a tavaszi szezont Zalaegerszegen, szerdán pedig már jön is a következő meccs, a Kisvárda otthonában. Ezen Sigér Dávid debütálhat is új csapatában.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek