18

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!
2 évnél régebbi cikk

Hetente többször megerőszakolta kiskorú nevelt lányát egy Fejér megyei férfi
·Bűnügyerőszak·Utolsó frissítés: undefined
Hetente többször megerőszakolta kiskorú nevelt lányát egy Fejér megyei férfi
·Bűnügyerőszak·Utolsó frissítés: undefined

Több mint egy évig erőszakoskodott egy 27 éves férfi a felesége előző kapcsolatából született kislánnyal. A Fejér Megyei Főügyészség kezdeményezte a gyanúsított letartóztatását.

A férfi feleségével és három közös kiskorú gyermekükkel, valamint a nő előző kapcsolatából 2008-ban született lányával lakott közös háztartásban egy Fejér megyei kis településen, írja közleményében a Fejér Megyei Főügyészség.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020 év elejétől kezdődően hetente többször végzett szexuális cselekményt tizenkettedik életévét be nem töltött nevelt lányával. Akkor lepleződött le, amikor a kislány 2021. június 22-én édesanyjának elmondta a történteket, a nő pedig feljelentést tett a rendőrségen.

Többszörösen minősített szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt tett indítványt az ügyészség a férfi letartóztatására, mert fennáll a bűnismétlés, valamint a férfi és a kiskorú sértett közötti kapcsolat folytán annak a veszélye, hogy a gyanúsított a bizonyítást megnehezítené. Továbbá a bűncselekmény törvényi fenyegetettsége okán a terhelt szökésének, illetve elrejtőzésének veszélye is megállapítható.

A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adott, és elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A bíróság döntése ellen a terhelt és védője fellebbezett.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók