2 évnél régebbi cikk

Hétfőn este lezárják a Farkasvermi úti vasúti átjárót
·Közlekedésútlezárás·Utolsó frissítés: undefined
Hétfőn este lezárják a Farkasvermi úti vasúti átjárót
·Közlekedésútlezárás·Utolsó frissítés: undefined

Vágányszabályozási munkálatokat végeztet a MÁV a Farkasvermi úti vasúti átjáróban, így július 5-én, hétfőn 19.00 és 23.00 óra között teljes szélességű útzár lesz.

2021. július 5-én, hétfőn este vágányszabályozási munkálatokra kerül sor a MÁV megbízásából a Farkasvermi úti vasúti átjárónál. Ennek időtartamára – 19.00 és 23.00 óra között – teljes szélességű útzárat vezetnek be, azaz Feketehegy városrész a lezárás idejére egyirányúsításra kerülő Pityer utcán keresztül közelíthető meg, és a szintén egyirányúsításra kerülő Száva utcán keresztül hagyható el. Az Új Csóri útról (801-es számú főút) történő lekanyarodás, valamint az arra felhajtás segítésére –ideiglenes jelleggel – kanyarodó sáv és befogadó sáv kerül kialakításra. 

A lezárás érinti a menetrend szerint közlekedő 37-es autóbusz járatútvonalát, ezért az a munkavégzés időtartama alatt terelőútvonalon közlekedik. A terelőútvonal miatt kimaradó megállóhelyek: Szárazréti közösségi Központ; Opole tér; Száva utca/Farkasvermi út. 

Kérik a lakosságot, hogy úti céljaik megközelítése során a bevezetésre kerülő korlátozásokat, ideiglenes forgalmi rendet vegyék figyelembe.       

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek