2 évnél régebbi cikk

Öntsünk tiszta vizet a pohárba: egészségesen, környezettudatosan, gazdaságosan
·Zöldkörnyezetvédelem·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Evians.hu
Öntsünk tiszta vizet a pohárba: egészségesen, környezettudatosan, gazdaságosan
·Zöldkörnyezetvédelem·Utolsó frissítés: undefined

Az Evians hálózati vízadagoló automatáival megszabadulhatunk a PET palackos vizek cipelésétől, és az üres, környezetszennyező flakonok felhalmozódásától.

Naponta több mint egymilliárd italos PET palackot használ az emberiség, melyeknek nagy része a hulladéklerakókban, zöldterületeken, folyókban, óceánokban végzi. Európában például a PET palackok mindössze 40%-a kerül szelektív gyűjtőkbe.

Az alapanyag kitermelésétől a gyártáson és használaton át a hulladékká válásig, a műanyag teljes életciklusa során szennyez. Mindezért viszont bolygónk, az élővilág és mi magunk is igen nagy árat fizetünk.

Sokszor nincs szükség nagy változtatásokra az életünkben, hogy mi is kivegyük a részünket a környezetvédelemből. Ha csökkenteni szeretnénk a műanyag felhasználását, és elegünk van az ásványvizes zsugorok cipeléséből, tárolásából, már elérhetők a háztartások számára is víztisztítók, hálózati vízadagolók.

Az Evians Magyarország Kft. munkatársai több mint egy évtizede tevékenykednek a vízadagoló berendezések forgalmazásának piacán. 

Elkötelezett környezetvédőként pedig évek óta dolgoznak azon, hogy a lakosság részére is elhozzák az üzleti életben megszokott magas szintű szolgáltatást, így az általuk forgalmazott asztali vízadagolók végre elérhető áron és kedvező finanszírozással vásárolhatók meg.

Evians vízadagoló automaták

Evians.hu

Most ötvenezer forintos kuponkedvezményükkel szeretnék segíteni, hogy a környezetvédelem mellett gazdasági megfontolásból is mind többen a hálózati berendezéseket válasszák a szennyező műanyag PET palackok helyett. A lakosság számára kifejlesztett hálózati vízadagoló automaták a jó minőségű vezetékes ivóvizet megszűrik a vezetékrendszerben esetlegesen előforduló szennyeződésektől, az ízt befolyásoló klórtól, így a fogyasztó kristálytiszta ivóvízhez juthat.  

Az automatákból hideg-, forró-, igény esetén szódavíz nyerhető, így felszabadulhat hűtőgépünk a PET palackoktól, és megszabadulhatunk vízmelegítőtől is.

Kényelem, környezettudatosság, költségtakarékosság, nulla forint befizetéssel, akár havi 4-5 ezer forinttól!

Bővebb tájékoztatás az evians.hu weboldalon érhető el. Ha pedig vásárolni szeretnénk az FEH078-as kuponkóddal 50.000.-Ft kedvezményhez juthatunk az akciós vízadagolókból.

Most 50 000 forintos kedvezménykuponhoz juthatunk.

Evians.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók