2 évnél régebbi cikk

Videón, hogyan dolgoznak a tűzoltók a szabadbattyáni halálos buszbalesetnél
·Közlekedésbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szabó-Bisztricz Anett
Videón, hogyan dolgoznak a tűzoltók a szabadbattyáni halálos buszbalesetnél
·Közlekedésbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined

8 ember a helyszínen az életét veszítette abban a buszbalesetben, ami hajnalban történt az M7-es autópályán Szabadbattyánnál.

Az fmc.hu korábban megírta, hogy oldalával az árokba borult egy autóbusz az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényénél, Szabadbattyán térségében, a Budapest felé vezető oldalon. 8 ember a helyszínen az életét vesztette, 2-en súlyosan és 46 könnyebben sérültek meg.

Kapcsolódó
Halálos buszbaleset: a fehérvári kórházban is ápolnak sérülteket, az önkormányzat is segít

A szabadbattyáni buszbaleset 20 sérültjét ápolják a fehérvári Szent György Kórházban, akiknek az ellátása folyamatos. A tragédia kapcsán Cser-Palkovics András közösségi oldalán együttérzését fejezte ki és felajánlotta a város segítségét.

A székesfehérvári hivatásos és a Sárvíz Tűzoltó Egyesület tagjai a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett tizennégy utast mentettek ki a járműből, a többi utas saját erejéből el tudta hagyni a buszt.

Kapcsolódó
8 halálos áldozata van M7-esen történt buszbalesetnek

Újabb részletek derültek ki a buszbaleset kapcsán. A halálos tömegszerencsétlenségben 8-an vesztették életüket, 2 utas súlyosan 46 személy pesig könnyebben megsérült. Továbbra is teljes útlezárás van érvényben az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál.

Az egységek jelenleg is a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a helyszínen, a beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt. (A videóhoz katt az alábbi képre!)

Buszbaleset Szabadbattyánnál

Szabó-Bisztricz Anett

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók