2 évnél régebbi cikk

Súlyos buszbaleset az M7-esen Szabadbattyánnál
·Közlekedésbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zsiday Ádám
Súlyos buszbaleset az M7-esen Szabadbattyánnál
·Közlekedésbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined

Árokba borult egy autóbusz az M7-esen Szabadbattyánnál. Elsődleges információk szerint, több mint 50-en utaztak a buszon. Az utasok mentését megkezdték a tűzoltók. Több személy a busz alá szorult.

Az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényénél Szabadbattyán térségében, a Budapest felé vezető oldalon borult árokba egy busz a kora reggeli órákban. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók és a  Sárvíz Tűzoltó Egyesület tagjai a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kezdte meg az utasok mentését. Elsődleges információk szerint, több mint 50-en utaztak a buszon.

Az érintett útszakaszt lezárták és a balesethez a társhatóságok is nagy erőkkel érkeztek a helyszínre.

A police.hu azt írja, hogy eddig ismeretlen körülmények között borult az oldalára busz, melynek következtében több személy a jármű alá szorult. A helyszíni szemlét és a műszaki mentést a rendőrök megkezdték, a helyszínen teljes útlezárás van érvényben, az egyenruhások a forgalmat a Szabadbattyáni lehajtónál terelik le az autópályáról.

Frissítés 15.30:

Kapcsolódó
Halálos buszbaleset: már csak három sérültet ápolnak a fehérvári kórházban

Két sérültet bordatöréssel, egyet combnyaktöréssel ápolnak az orvosok a fehérvári kórházban.

Frissítés 10.08:

Kapcsolódó
Halálos buszbaleset: a fehérvári kórházban is ápolnak sérülteket, az önkormányzat is segít

A szabadbattyáni buszbaleset 20 sérültjét ápolják a fehérvári Szent György Kórházban, akiknek az ellátása folyamatos. A tragédia kapcsán Cser-Palkovics András közösségi oldalán együttérzését fejezte ki és felajánlotta a város segítségét.

Frissítés 9.00:

Kapcsolódó
Videón hogyan dolgoznak a tűzoltók a szabadbattyáni halálos buszbalesetnél

8 ember a helyszínen az életét veszítette abban a buszbalesetben, ami hajnalban történt az M7-es autópályán Szabadbattyánnál.

Frissítés:

Kapcsolódó
8 halálos áldozata van M7-esen történt buszbalesetnek

Újabb részletek derültek ki a buszbaleset kapcsén. A halálos tömegszerencsétlenségben 8-an vesztették életüket, 2 utas súlyosan 46 személy pesig könnyebben megsérült. Továbbra is teljes útlezárás van érvényben az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók