2 évnél régebbi cikk

Keresik a férfit, aki egy székesfehérvári buszon szeméremsértő módon viselkedett
·Bűnügyszeméremsértés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Keresik a férfit, aki egy székesfehérvári buszon szeméremsértő módon viselkedett
·Bűnügyszeméremsértés·Utolsó frissítés: undefined

Több felvételt is készített a busz kamerája a férfiről, keresik a rendőrök.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/2009/2021. bűnügyi számon szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2021. augusztus 10-én 21 óra 5 perc és 21 óra 30 perc közötti időszakban Székesfehérváron, a Budai úton közlekedő 22-es éjszakai buszjáraton szeméremsértő módon viselkedett.

Az elkövető 25 év körüli, hozzávetőleg 180-187 centiméter magas, vékony testalkatú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor virágmintás inget, rövidnadrágot és sötétszürke táskát viselt.

A férfiról az autóbusz kamerája több felvételt is készített.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók