2 évnél régebbi cikk

Megnyílt a minőségi kályhák, kandallók, kemencék és kerti konyhák székesfehérvári szaküzlete
·VásárlásSzékesfehérvár·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Parázs Szaküzlet és Bemutatóterem
Megnyílt a minőségi kályhák, kandallók, kemencék és kerti konyhák székesfehérvári szaküzlete
·VásárlásSzékesfehérvár·Utolsó frissítés: undefined

Mostantól a székesfehérvári Parázs Szaküzlet és Bemutatóteremben a tervezéstől a megvalósításig segítenek, és különleges kiegészítőket is találunk.

A kerti konyhák és sütögetések szezonjának vége felé, még az igazi otthon melegedős, kandallóba begyújtós időszak előtt semmiről sem késtünk le, ha a tűz varázslatával szeretnénk házunkat még inkább otthonná melegíteni. Akár egy kültéri konyhát képzeltünk el kemencével vagy grillezővel, akár bentre vágyunk kandallóra, kályhára, most még érdemes belevágni a megvalósításába.

Segítségünkre lehet az a minőségi szaküzlet, amely Székesfehérváron, a Géza utca 7. szám alatt nyílt meg: a Parázs Szaküzlet és Bemutatóteremben nemcsak prémium kandallók, cserépkályhák, tűzhelyek, kemencék és mobilkemecék, szmókerek vagy grillek találhatóak meg egy helyen, de a tervezéstől a megvalósításig, a beüzemeléstől, az ápolásig és karbantartásig mindenre megoldást kínálnak.

Ha pedig ajándékötletet keresünk, vagy megsütnénk otthon álmaink kenyerét, a szaküzletben szakajtók és kenyérsütő cserépedények széles választékából válogathatunk, hogy fantasztikus ízeket varázsoljunk majd az ünnepi asztalra. A kínálatba magas gasztronómiai élményt kínáló öntöttvas és cserépedények is bekerültek, amelyekkel nemcsak élménnyé tehetjük az étkezéseket a mindennapokban és az ünnepi eseményeken is, de egészséges ételeket készíthetünk velük el.

A Parázs Szaküzlet olyan egyedülálló kiegészítőket is kínál, amelyekkel garantáltan stílusossá tehetjük otthonunkat. Igazi különlegesség például az átlátszó fatároló, de kályhakiegészítők terén is nagyon széles a választék.

A szaküzlethez kapcsolódó kalyhakell.com weboldalon pedig a már megvalósult csodákból inspirálódhatunk, ha esetleg nem lenne kész elképzelésünk. Ahogy Zsadányi Gábor speciális szaképítő kiemeli: küldetése segíteni az embereket, hogy otthonaikat az általuk megálmodott kályha, kandalló, kemence, kerti konyha díszítse, és igazi meleget, pozitív energiát varázsoljon így az életükbe.

Az inspirációnak is szánt, megvalósított elképzelésekről készült képeket végigböngészve pedig egyértelműen kijelenthető, hogy a varázslat működik, és csodák születnek és költöznek az otthonokba - kályhák, kemencék, kandallók képében.  

A Parázs Szaküzlet és Bemutatóteremben most különleges nyitási kedvezményt kínál az fmc.hu olvasóinak, követőinek: aki hivatkozik erre a cikkre vásárláskor, az az üzletben azonnali 5 százalékos kedvezményben részesül 2021.október 31-ig! 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók