2 évnél régebbi cikk

Elkezdődött az Alba Aréna építése, rókák Fehérváron, átadták a gyalogos felüljárót a vasútállomáson - 2021 december
·Hírek2021·Utolsó frissítés: undefined
Elkezdődött az Alba Aréna építése, rókák Fehérváron, átadták a gyalogos felüljárót a vasútállomáson - 2021 december
·Hírek2021·Utolsó frissítés: undefined

2021 decemberében nem feltétlenül az ünnepekről szólt minden: kóbor kecske tartotta rettegésben a megye egyik útján közlekedőket, elhunyt Dr. Tokodi István, és megkezdték az Alba Aréna építését.

December 3., péntek
Elkezdődött az Alba Aréna építése, új városrész is születik Székesfehérváron

A tervek szerint a multifunkcionális csarnok 2023 év végére készül el.

December 4., szombat
A kutya karmai közt (The Power of the Dog) kritika: ha ezért a filmért nem kap Oscar-díjat Benedict Cumberbatch, akkor semmiért

Sokat olvastunk róla és többen is ajánlották Benedict Cumberbatch Netflixen debütáló, A kutya karmai közt című westernjét, ám amit láttunk, arra nem voltunk felkészülve. Meglesz végre az Oscar-díj? Nézzük, hogyan teljesített nálunk A kutya karmai közt!

December 5., vasárnap
Négy hónapja tart a kecskeveszély a 62-es főúton

Nomád életet élő kecske jelent állandó balesetveszélyt a 62-es főúton Seregélyes külterületén. A hippi életmódot folytató párosujjú patás augusztus óta tölti napjait a főút mentén, eddig senki nem tudta befogni.

December 7., kedd
Közel 30 menetrendi változás és átnevezett megállóhelyek Fejér megye buszközlekedésében

Országos viszonylatban számos, így Fejér megyében is több autóbuszvonalon változott a menetrend december 12-étől, vasárnaptól. Megyénkben 26 járatnál történnek kisebb-nagyobb változások, illetve több megállóhely is új elnevezést kap.

December 8., szerda
Rókák Fehérváron - hagyjuk őket békén vagy vigyük vissza a természetbe?

A Balatoni úton és az Ybl Miklós utcában is lencsevégre kaptak rókákat a fehérváriak. Utánajártunk, hogy ilyen esetben mit kell tenni!

December 8., szerda
Átadták a gyalogos felüljárót a fehérvári vasútállomáson

A felüljáró a vasút által szétválasztott városrészéket köti össze, és megkönnyíti az eljutást a peronokhoz. A most átadott gyalogos felüljáró részét képezi majd annak az intermodális csomópontnak, ami a tervek szerint a helyi- és helyközi autóbuszos, valamint a vasúti közlekedést köti majd össze.

December 18., szombat
Új csarnokot épít Székesfehérváron a Dávid Kornél Akadémia

Az új létesítmény a nagy Tescóval szemközt épül majd meg. Dávid Kornél egy interjúban elmondta: a létesítmény nem csupán a város és az ország kosárlabda-utánpótlásának szeretne megfelelő otthont, hanem közös helyszínen összehozni családokat és a helyi közösség tagjait.

December 19., vasárnap
Elhunyt Dr. Tokodi István csecsemő és gyermekgyógyász, neonatológus, gasztroenterológus

Mély fájdalommal értesült róla szerkesztőségünk, hogy elhunyt Dr. Tokodi István, csecsemő és gyermekgyógyász, neonatológus, gasztroenterológus. A Szent György Kórház koraszülött és csecsemő intenzív osztályának vezető főorvosa elhivatott gyógyítóként a közösség meghatározó tagja volt. 

December 19., vasárnap
Videón a fehérvári diákokból álló Kisangyalok karának ünnepi műsora

9 fehérvári általános iskola diákjainak részvételével készült a Kisangyalok Karának ünnepi műsora. A járványhelyzet miatt a Városház téren nem léptek fel a gyerekek, de a produkció elérhető az fmc.hu YouTube-csatornáján és a Fehérvár Televízió ünnepi műsorkínálatában.

December 24., péntek
Öt alulértékelt karácsonyi film

A választék széles: van jó dán és norvég karácsonyi film, de egy kevésbé ismert, Magyarországhoz ezer szállal kötődő amerikai klasszikust is ajánlunk.

Borítókép: szekesfehervar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek