2 évnél régebbi cikk

Karvalykörmök helyett csodás műkörmök - bárkinek lehetnek tökéletes körmei!
·Életmódkörömápolás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
www.studioflash.hu
Karvalykörmök helyett csodás műkörmök - bárkinek lehetnek tökéletes körmei!
·Életmódkörömápolás·Utolsó frissítés: undefined

A körmök esetében is sokféle probléma előfordulhat, de ma, a modern technológiáknak és az anyagoknak köszönhetően akár azoknak is lehetnek csodás műkörmei, akik karvalykörmökkel rendelkeznek.

Esztétikus körmöket mindenkinek!

A karvalyköröm egy olyan eltérés, amely velünk született, így igazán senki nem tehet róla, ha ilyen körmökkel rendelkezik. Nagyon ritka eset az, hogy életünk folyamán alakul ki ez az elváltozás. Utóbbi esetben bizonyos orvosi kezelések, illetve mechanikai sérülések hozhatják létre. 

Természetesen az, hogy nem tehetünk valamiről, nem jelenti azt, hogy ne is akarnánk változtatni rajta. Hogyan varázsolhatunk mindenkinek esztétikus körmöket?

A jó sablonozási technika megmenti a helyzetet!

A gondosan megválasztott, StudioFlash-nél kapható műkörmös sablonok alkalmazásával, egy jó technika mentén, és a töltés során megvalósított ügyes korrekcióval akár teljesen elrejthetővé válhat a karvalyköröm.

Mit ne válassz? A karvaly tip ugyan tökéletesen passzolhat, de ha a korrekció a cél, akkor nem ez lesz a megfelelő választás. De akkor milyen formával érdemes próbálkozni? A balerina, illetve a szűkített kocka általában ellenjavalt, hiszen ezekkel nehéz dolgozni, és a végeredmény is nagyon kérdéses lesz. 

A biztosan befutó a mandula lesz, ezt a méltán népszerű sablont érdemes választani, ha karvalykörmökkel van dolgunk. Persze ilyenkor is figyelni kell arra, hogy ne kövessük az elrejteni kívánt görbületet! A végén extra anyag felhordásával, illetve reszeléssel igazíthatunk majd a köröm megjelenésén.

A töltés is nagyon jó megoldás

Nagyon fontos, hogy nem kell néhány alkalom után mindig újra és újra felépíteni a műkörmöt, s ez igaz a karvalykörmökre való építés esetén is. A töltés segítségével kijavíthatjuk a körmöket, és megőrizhetjük a természetes hatást.

Azért is érdemes az állandó újraépítést elkerülni, hogy ne kelljen minden alkalommal reszelésnek kitenni a saját körömlemezeket, hiszen mint minden eltérés esetében, itt is fokozott odafigyelést igényel a saját köröm. 

Persze nem árt, ha egészséges, szép, saját körmök esetén elsődleges szempontnak tartjuk a felesleges eljárások elkerülését, és vigyázunk a saját körmeinkre is.

Hogyan kivitelezhető a töltést ebben az esetben?

A töltés során az a feladatunk, hogy a szabadszélt vékonyítsuk, de nagyon fontos, hogy ezt mindig alulról tegyük. A szabadszél kezelése kiemelt szempont, ha karvalykörmökre épített műköröm töltéséről van szó, ezért a csiszológéppel történő anyageltávolítás során ezen a részen nem vékonyíthatjuk a szabadszél vastagságát. 

Amikor az anyag felhordása történik, akkor egyenesítsük ki a felületet, ezzel létrehozva az egyenes körmök illúzióját! Az így létrejövő, természetesen túlságosan vastag szabadszélt majd alulról csiszoljuk, így kialakítva a tökéletes körömgörbületet és az ívet.

Látható, hogy a karvalykörmök is szépen elrejthetőek, s ma már nagyon szép, tökéletes köröm hozható létre, ha elég gondosak vagyunk a körmök építése és töltése során. Legyenek neked is tökéletes körmeid!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek