5 hónapnál régebbi cikk

Fehérvári műkörmös nyert aranyérmet a londoni körömolimpián
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Thia Nails Székesfehérvár
Fehérvári műkörmös nyert aranyérmet a londoni körömolimpián

Komenda Cintia eleinte el sem akart indulni a körömolimpián. Végül 160 órát dolgozott a westernes bandita hangulatú versenymunkáján.

Aranyérmes lett a székesfehérvári Komenda Cintia a műkörmösök októberi világversenyén, írja a Ripost. Ezzel ő lett az egyik legeredményesebb magyar a Nailympián, pedig eleinte nem is akart indulni a londoni versenyen.

„Őszintén bevallom, eszem ágában sem volt indulni ezen a versenyen. Viszont volt egy nagyon nívós magyar verseny, ahol erős negatív kritikát kaptam a munkámra és ez adta meg a löketet nekem, hogy benevezek, mert kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan rossz-e, amit csinálok, mint ahogy mondják” – mondta a lapnak a kezdő kategóriában, extrém poszter Face & Nails Stylingban számban induló fehérvári műkörmös.

„Nagyon fontos ebben a kategóriában, hogy elérd a "wow hatást". Én egy westernes bandita hangulatú posztert valósítottam meg. A versenymunkám 160 órát vett igénybe, minden része kézzel faragott és festett, de megérte a fáradtságot. Igazi kihívás volt. Volt olyan köröm, amit háromszor kellett újraépíteni, de kitartottam” - árulta el Cintia, aki eleinte el sem hitte, hogy Londonba kell utaznia a díjkiosztóra.

A szakember szerint hatalmas a versengés a körmösök között, ezt bizonyítja az is, ami vele történt.

„Megpróbáltak engem is megfosztani az érmemtől, de sikerült megvédenem a címemet. Az olimpiai szervező alapos vizsgálat után úgy döntött, nem jogos a vád, hogy rossz divízióban indultam. Később kiderült, hogy egy magyar versenytárs volt, aki gerjesztette az egészet.”

Cintia a történtek ellenére örül a sikerének, és annak is, hogy a körmös olimpiáról több magyar is éremmel térhetett haza.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy a profi kategóriában is több magyar ért el helyezést. Örülök, hogy magyarként kezdő kategóriában engem választottak a legjobbnak és remélem, hogy a jövőben a profik között is megállom majd a helyem.”

Komenda Cintia tavaly decemberben kezdett versenyezni, ám ennek ellenére már rengeteg díjat zsebelt be. A londoni Nailympiára készült versenymunkát és díjkiosztón készült fotókat itt lehet megnézni:

@cintiakomenda.nailartist Olimpiai bajnok lettem 🤯🥇🎉🍾🇬🇧 Extrém poster Face & Nails Styling kategóriában @Nailympia Live A nevezés elött napokig gondolkoztam ,hogy menjek "biztosra"" egy szabvány sílusú körömmel vagy vigyem bele az egyéniségem és maxoljam ki a jelenlegi tudásom. Az utóbbit választottam! 🤷 Munkám 160 órát vett igénybe, minden része kézzel faragott és festett, de megérte a "fáradtságot" . Igazi kihívás volt , volt olyan köröm amit 3*kellet újra építeni😅 Időt, pénzt, energiát , és a páromat nem sajnálva😂❤️ megalkottam , és meghozta gyümölcsét 😍 Köszönöm technikai oktatómnak, aki már rengeteg versenynél mentorált és biztatott @Mihály Ildikó @Nagy Evelina aki pont a munkálatok közben gyarapította extrém körömépítő tudásom🥰 Természetesen Páromnak aki nélkül nem jöhetett volna létre @Ifj Szuna László És fotósomnak ezt a gyönyörűen kidolgozott egyedi háttért Péter Markus🥰 Vendégeimnek, hogy az egész versenyszezonba támogattak és kitartottak mellettem!🥰 Barátunknak aki napokig kisérgetet és befogadott Londonban 🥰🙏 Egyszó mint száz hihetetlenül hálás és boldog vagyok ‼️🎉 #nailympia #nailympia2023 #extremenail #mannails #London #scratch #rembeauty #gelishnails #opi #artistic #aleana #willow #körmösélet #körmösvagyok #glitterbels #cup #olimpia #nails ♬ Epic Inspiration - DM Production

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek