2 évnél régebbi cikk

Ne rontsuk tovább a levegőt! Inkább tisztítsuk!
·Életmódlevegő·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Hollandimpex
Ne rontsuk tovább a levegőt! Inkább tisztítsuk!
·Életmódlevegő·Utolsó frissítés: undefined

Szándékosan talán senki nem rontja a levegőt, legalábbis nem a szó szoros értelmében. Ez nem is olyan meglepő, mivel egyre nagyobb problémát okoz manapság az, hogy a légteret is frissítsük, tisztítsuk. A levegőben sajnos keringenek olyan baktériumok, amelyekkel nem szívesen futnánk össze.

A következő pár sorban most eláruljuk Önnek, hogyan lehet hatékony a légtisztítás, és hogy ehhez milyen készülékekre lesz szüksége!

UV-C lámpák a légtisztításban

Az UV-C lámpákat nem nevezhetjük forradalmi módszernek, hiszen nem éppen tegnap fedeztük fel jótékony hatásukat. Régóta adott a lehetőség, de sokan még a mai napig nem éltek vele, pedig gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb, mint sok más eszköz!

A germicidlámpák képesek elpusztítani az olyan légtérben szálló kórokozókat, mint amilyen a gomba, a vírus vagy a penész. Sőt, még az olyan aprócska mikrobákkal szemben is hatékonyak, amelyek egyébként nehezen pusztíthatóak. Az UV-C lámpák működésük során közel 254 nm-es sugárzást bocsátanak ki magukból, így fejti ki jótékony hatását a kórokozókkal szemben.

Vigor plus, egy minőségi légtisztító

Az ilyen típusú légfertőtlenítő termék akár egy 70 nm-es helyiségben is megállja a helyét. Hét különleges technológia ötvözésével végzi a csírátlanítást, s egy óra leforgása alatt akár sokkal tisztább levegőt képes teremteni.

Az előszűrő a nagyobb részecskéket fogja fel, így emeli a szűrő hatékonyságát. A benne található porgyűjtő rácsok mágnesként ejtik csapdába a nemkívánatos részecskéket. Az aktív szénszűrő semlegesíti a gázokat, szagokat, sőt még a cigarettafüstöt is. 

Ezt követően az UV-C lámpa roncsolja a vírusok, baktériumok szerkezetét, spóráit, meggátolva ezzel szaporodásukat. Az ionizáló több milliárd negatív iont bocsát ki magából, amelyek szintén semlegesítik a szennyeződéseket. 

Amennyiben szeretné professzionális szintre emelni a légtisztítást, akkor mindenképpen a germicidlámpás darabokat ajánlom figyelmébe! Ha már rendelkezik légtisztítóval, de szeretne felkészült lenni, ez esetben a Hollandimpex készülékkiegészítői között érdemes válogatnia! 

Mit tud még egy jó légtisztító?

Egy jó légtisztítónak több előnye is van. Csendes fokozatban például az éjszakai pihenés is zavartalan lehet, de az sem utolsó, hogy speciális érzékelőkkel is el van látva. Az érzékelők jelzik a szűrő cseréjének esedékességét.

Bárkinek hasznos lehet, aki allergiában szenved, aki egészségesebb környezetet szeretne teremteni, aki kiiktatná a dohány- és cigarettafüstöt, netalán a városi szmoggal számolna le. 

Influenzaszezonban, járvány idején jelentős mértékben csökkenthetjük a megfertőződés kockázatait. Ez a beruházás hosszú távon szolgálja majd az egészségét, így Ön is tehet valamit a biztonságos élettér megteremtéséért. 

Légkezelő rendszerek, felület- és légtisztító készülékek, víztisztító termékek egy helyen! Kell ennél több?

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek