2 évnél régebbi cikk

Februárban is lehet sportolni a Nyitott Tornatermekben
·Sportedzés·Utolsó frissítés: undefined
Februárban is lehet sportolni a Nyitott Tornatermekben
·Sportedzés·Utolsó frissítés: undefined

Az iskolák egész területén kötelező lesz a maszkviselés, kivéve azoknak, akik a pályákon sportolnak. A programok díjmentesen látogathatóak.

A februári nyitott tornatermes lehetőségeken csak az a személy vehet részt, aki a helyszíneken az iskola portásánál a védettségi (2022. február 15-től oltási) igazolvánnyal és személyét azonosító hivatalos okmánnyal igazolni tudja magát. Fontos továbbá, hogy a pihenő – mozgást nem végző – személyeknek kötelezően maszkot kell viselniük - írja az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

Jelentkezni érkezési sorrendben a megadott helyszíneken, meghatározott időben lehet. A pályákra helyszínen felvett tiszta talpú sportcipőben vagy tornacipőben lehet belépni. Fontos, hogy a sporteszközöket (pl. asztalitenisz ütőt) a résztvevőknek maguknak kell biztosítaniuk. Minden résztvevő a saját felelősségére vesz részt a sportolási lehetőségeken.

A többek között labdarúgást, asztaliteniszt, tollaslabdát, kosárlabdát és számos más sportágat összefogó Nyitott Tornaterem sorozat 2022. február 1-étől 2022. február 28-áig érvényes programját a város honlapján, ide kattintva találjátok.

Borítókép: Tóth Gabriella
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek