2 évnél régebbi cikk

Az 5+1 legjobb konditerem Székesfehérváron
·Sportedzés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zsiday Ádám/Fehérvár Televízió
Az 5+1 legjobb konditerem Székesfehérváron
·Sportedzés·Utolsó frissítés: undefined

Lassan itt van a nyakunkon a strandszezon, még éppen időben vagyunk elkezdeni edzeni, hogy meglegyen a tökéletes summer body! Aki nem tudja magát rávenni, hogy otthoni környezetben edzen vagy esetleg nincs meg hozzá a megfelelő felszerelése, annak a legjobb megoldás a konditerem.

Utánajártam, hogy a székesfehérvári konditermek közül melyek kapták a legjobb értékeléseket, valamint előhívtam a személyes tapasztalataimat is, és összeállítottam egy listát, ezzel is segítve azokat, akik nem tudják hol kezdjék meg a nyárra való felkészülést.

Ebben az 5+1-es listában figyelembe vettem azt, hogy a Google és a Facebook értékelései alapján, melyek kapták a legtöbb pontot és természetesen azt, hány ember véleménye alapján született meg az összpontszám. A termek megközelíthetősége, a gépek modernsége és az áraik sem voltak elhanyagolható szempontok.

1. Cutler Gym and Fitness

Székesfehérvár egyik legnépszerűbb konditerme a Facebookon 4,8-as értékelést kapott 258 ember véleménye alapján. A Google értékelésénél látható egy kis visszaesés, hiszen itt 4,6 csillagot kapott az edzőterem, de ez betudható annak, hogy itt 275-en alkottak véleményt. Hatalmas konditerem, rengeteg modern felszereléssel, külön edzésekkel, valamint a mozgás után arra is van lehetőség, hogy a szauna kényelmében ellazítsuk magunkat kicsit.

Aki sok kondigép közül szeretne válogatni, hogy ne legyen olyan unalmas az edzés, és akit nem zavar az, hogy néhány időpontban elég sokan vannak a teremben, annak tökéletes választás lehet. Az elhelyezkedése is kiváló, a centrumtól maximum 10 perc sétára található meg. Árban pedig ahhoz, amit kínál teljes mértékben passzol. 

“Megvan minden, ami az edzéshez kell, a személyzet kedves. A terem és az öltöző szép, általában tiszta. Az emberek jó fejek és a zene is pont olyan, amire edzhetünk és nem is ordít"- írja az egyik értékelő.

“Jó felszerelés, megfizethető árak. Nagyon áramvonalas, a mai élethez szabott nyitvatartási idő. Inspiráló légkör” - olvashatjuk az értékelést a hozzászólásban. 

  

Cutler Fittness

Cutler Fitness Facebook-oldala

2. A1 Magma Fitness-Wellness Sportcentrum

224 Google értékelés alapján 4,6-os értékelést kapott. Facebookon szintén 4,6-os minősítést kapott, de itt csak 164 ember pontozta. Facebookon Székesfehérvár legmodernebb Fitness Wellness központjaként hivatkozik magára, a vélemények pedig ezzel egyet is értenek. Árban hasonló, mint az első helyezett, illetve felszerelésekben is, szauna itt is megtalálható és még pluszban egy külső medence. Elhelyezkedésben is szinte megegyezik a Cutlerrel, 5 percnyire található a kettő egymástól. 

“Jól felszerelt, modern és tiszta edzőterem” - olvashatjuk az értékelést.

“Udvarias segítőkész személyzet, korrekt gépek, szauna, külső medence” - írja az egyik vendég. 

Magma Fitness

Magma Fitness Facebook-oldala

3. Union Fallabda és Fitnesz Centrum

142 véleményből 4,7 pontos értékelést kapott, Facebook oldaluk van, de vélemények nem találhatók meg rajta. A kondigépek mellett a teremben található 3 fallabda pálya, ami szintén hívogató lehet a sport szeretőknek, viszont ide ajánlatos előzetesen időpontot foglalni, de ütőt és labdát lehet bérelni.

Valamint proteines sütiket, liszt és cukormentes finomságokat is lehet kapni. Elhelyezkedésre nincs olyan központi helyen, mint az első két helyezett,  de egyáltalán nem okoz nehézséget oda jutni még busszal sem, hiszen a terem előtt található egy buszmegálló. 

“Nagyon kedvesek, segítőkészek. Jó pályák és finom a banános cuccli!” - olvasható a vélemény. 

“Kedves személyzet. Kényelmes, tiszta edzőterem” - írja az egyik látogató az értékelésében. 

Union Fallabda és Fitness Klub

Union Fallabda és Fitness Klub Facebook-oldala


4. Royal Gym

Kevesebb ember alkotott véleményt, mint az előző konditermek esetében, 87 ember értékelése alapján 4,8-pontot kapott a Google-ben rákeresve. Facebookon pedig 54 értékelés alapján 4,9 pont a minősítése. Aki egy kisebb, családiasabb és pénztárca barátabb konditeremre vágyik annak tökéletes választás. Ugyanakkor kevésbé modern, mint a vetélytársai, mivel itt nem található szauna és medence, de a kondigépek minőségére nem lehet panasz.

“Szép tiszta hely, barátságos emberek, barátságos recepciósok, közvetlen stílus. Semmi flancolás, kezdőként is kiválóan éreztem magam, nem néztek ki. A hely kicsi, de nincs tömeg szerencsére. Látszik, hogy állandó vendégek vannak” - derül ki az egyik értékelésből. 

Royal Gym

Royal Gym Facebook-oldala


5. Cosmo Sport Fitness és Aerobic Központ 

57 ember véleménye alapján 4,6 pontos értékelést kapott a Google felületén. Facebookon viszont 122 ember értékelte és ott 4,8 pontos minősítést kapott. A felszerelésre itt sem lehet panasz, megtalálható szauna és wellness részleg is, viszont az elhelyezkedése néhány embernek gondot okozhat, hiszen nincs annyira közel a város szívéhez, mint az előzőek. De, azoknak akik a külvárosban élnek, kényelmesebb és megközelíthetőbb megoldás lehet, mint a belvárosi termek. 

“Profi környezet és felszerelés, isteni légkör!” - szerepel az egyik posztban. 

„Imádom! Remek hely! Gépek, szauna, recepció! Kedvesek, jól felkészült szakemberek!” - írja értékelésében egy másik látogató. 

Cosmo Gym

Cosmo Gym Facebook-oldala

5+1. Amazon Női Fitness és Szolárium Stúdió

Azoknak a hölgyeknek, akik nem szeretnék férfiak társaságában építeni a summer bodyt, tökéletes megoldás az Amazon, hiszen ez egy speciálisan nőknek tervezett terem. Itt is megtalálható szauna és a termet igénybe vevőknek lehetőségük van szoláriumot is használni, valamint gyógy- vagy sportmasszázzsal is szolgálnak.

A honlapjukon azt olvashatjuk, hogy ha egy olyan konditeremre vágyunk, ahol minden előítélet nélkül szabadon edzhetünk akkor ez a megfelelő hely. A Cutlertől maximum 3 perc sétára található szóval az elhelyezkedése is tökéletes. Google véleményeken 53 ember pontozta és 4,6 pontot kapott, Facebook-oldalukon pedig nem elérhetőek a vélemények. 

„Az edzőterem tiszta. Családias. Az edző aranyos és segítőkész. Tényleg tud az ember itt fogyni. Én imádok ide járni. Mindenkinek csak ajánlani tudom” - olvasható az egyik látogató értékelésében. 

(szerkesztő: Csákány Bence)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek