2 évnél régebbi cikk

Nyitott tornatermek: otthoni online edzések mindenkinek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Tóth Gabriella
Nyitott tornatermek: otthoni online edzések mindenkinek

A járvány miatt nemrég módosult a Nyitott tornatermek keretében a nyugdíjasoknak és a hölgyeknek szervezett torna. A város honlapján továbbra is elérhető a Lendüljünk formába! című tematikus sorozat, amire otthon is lehet mozogni.

Nnovember 2-ától a Nyitott tornatermek programsorozat keretében átmenetileg szünetelnek a nyugdíjasoknak, valamint a hölgyeknek a több városrészben szervezett tornafoglakozások, de a mozogni vágyók nem maradnak edzés nélkül.

Kapcsolódó
November 2-től átalakul a Nyitott tornatermek heti menetrendje

Ingyenes nordic walking, gyalogló és futófoglalkozások várják az érdeklődőket.

A város honlapján és a Fehérvár Médiacentrum YouTube-csatornáján továbbra is elérhető a Lendüljünk formába! című tematikus sorozat, amely biztonságos, otthoni körülmények között is könnyen elvégezhető gyakorlatokat mutat be a mozogni vágyóknak.

Az edzéseken Csernus-Lukács Edina aerobic edző, gyógytornász instrukcióit követhetjük. Vannak többek között minden korosztálynak szóló, komplex edzőgyakorlatok, dinamikus erőnléti gyakorlatok, az egész testet átmozgató kézisúlyzós gyakorlatok és a különféle testrészek átmozgatására, formálására irányuló gyakorlatok.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek