2 évnél régebbi cikk

Így érheted el, hogy a tiéd legyen a legprofibb névjegykártya
·Életmódkarrier·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
cardinmove.com
Így érheted el, hogy a tiéd legyen a legprofibb névjegykártya
·Életmódkarrier·Utolsó frissítés: undefined

A névjegykártyák rendkívül fontos szerepet töltenek be az üzleti életben. Komolyságot, precizitást és figyelmességet sugall rólunk, ha élünk ezzel az információátadó eszközzel. De vajon hogyan lehet ezt új szintre emelni? Mutatjuk a digitális változatot!

Vajon kinek szól ez a technológiai újdonsággal készített névjegykártya?

Elsősorban mindenkinek, aki szeretne egy újfajta vonalat behozni a vállalatába vagy az üzletkötés menetébe. Minden olyan egyénnek szól, akinek fontos, hogy mindig a legmodernebb technikákat alkalmazza, illetve az is, hogy ezek fenntarthatóak legyenek. A digitális névjegyek minden tekintetben megfelelnek ezeknek a kritériumoknak, hiszen csak egyszer kell őket megvenni, a használhatóságuk pedig korlátlan. Emiatt az imént felsorolt pozitívumok mellett még gazdaságosabb is, mint a hagyományos verziók.

Továbbá mindazon vállalkozóknak is hasznos lesz, akik több információt szeretnének átadni magukról, mint ami egy papíralapú változatra ráfér. Hiszen ha a digitális megoldást alkalmazzuk, akár 17 tudnivalót is bemutathatunk magunkról. Ezzel szemben a hagyományos névjegyre csupán pár sort tudunk elhelyezni. Így a korszerű névjegykártyával egy következő szintre emelheted a bemutatkozásodat, amely egy biznisz eseménynél roppant mód lényeges. Mivel az első benyomás csak egyszer alakulhat ki rólunk, fontos a pozitív kép kialakítása a másik félben.

Egyetlen érintés, megannyi részletes információ

Ezek a digitális névjegykártyák a telefon hátulján található NFC chippel kommunikálnak. Csupán annyi a dolgunk, hogy odaérintsük partnerünk készülékéhez. Ezután látni fogjuk, hogy már meg is jelentek a kijelzőn az általunk megosztani kívánt adatok. Az egyik legpraktikusabb dolog a folyamatban pedig az, hogy partnerünk csupán egyetlen gombnyomással el tud menteni minket a névjegyei közé. Így nem kell hosszasan bíbelődni telefonszámcserénél a számok pötyögésével.

Ugye milyen izgalmasan és egyszerűen használható? Ha felcsigázta érdeklődésed ez a típusú névjegykártya, a CardInMove kínálatában biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. A többféle választható csomag mellett megannyi különleges anyag is rendelkezésedre áll, hogy a legtöbbet hozd ki a helyzetből. Ragadd meg üzleti partnered figyelmét egy egyedi névjegy használatával!

Néhány tudnivaló a névjegykártyák világából

A papíralapú névjegyek általában sajnos egy hét után 88%-ban a szemetesbe kerülnek. Ezzel nemcsak a hulladékállományt gyarapítják, de el is vesztik eredeti rendeltetésüket. Ennek tudatában érdemes lehet leváltani ezt a megoldást.

A nem mindennapi anyaghasználat 10-szer nagyobb eséllyel ragad meg üzleti partnered szemében. Ennek tudatában is mindenféleképpen hasznos lehet a digitális kártya alkalmazása. Mindemellett nem mehetünk el szó nélkül a környezettudatosság, valamint a költséghatékonyság mellett sem. Ha szeretnél versenyelőnyt kialakítani, és már az első pillanatban magadhoz láncolni az ügyfeleket, próbáld ki a CardInMove termékét!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek