2 évnél régebbi cikk

Egy vászonképre több fotó? Hogyan lehetséges ez?
·KultFotográfia·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
vaszonkep.hu
Egy vászonképre több fotó? Hogyan lehetséges ez?
·KultFotográfia·Utolsó frissítés: undefined

Biztosan láttál már olyan gyönyörű, családi fotókkal teli falat vagy egyetlen nagy fotót, amely több kisebb darabból állt össze. Talán még arra is gondoltál, hogy magad is készíts egyet, de nem tudtad pontosan, hogyan kezdj hozzá. Nos, most megmutatjuk neked, hogy milyen egyszerű elkészíteni a saját montázsodat vászonkép segítségével!

Esküvő, gyermek születése, egyéb családi vagy baráti esemény

Az ember életében gyakran jön el az a pillanat, amikor szeret visszaemlékezni a gyermekkorára, élete nagyobb eseményeire, esetleg esküvőjére vagy gyermeke, unokája születésére. Ilyenkor a legtöbben elővesszük a szekrényben porosodó fényképalbumokat, és a kinyomtatott, kisebb alakú képeket kezdjük el nézegetni. 

Esetleg segítségül hívjuk a mai kor vívmányait, hiszen az okostelefonoknak és az internetnek hála ma már számos lehetőségünk van arra, hogy elektronikus módon őrizzük meg az emlékeinket. Bár a mai technológiának köszönhetően már nem kell attól tartanunk, hogy elveszik például a régen használt floppy vagy nem találjuk a DVD vagy CD lemezt, hanem előbb vagy utóbb minden az úgynevezett felhőben köt ki, ahol aztán tényleg bárhol, bármikor megtekinthetjük a képeket. 

Bármilyen neves pillanatról is beszélünk, bármilyen eseményre is szeretnénk emlékezni, egy biztos: sokkal személyesebb, ha a kezünkben tarthatjuk a felemelő pillanatokról készült felvételeket. Emelheti még az értékét az is, ha a falunkon függ az a bizonyos pillanat vászonkép formájában.

Montázs készítése, vászonkép rendelése

Jártunk már úgy, hogy nem tudtuk eldönteni, hogy a jobbnál jobb képek közül melyik legyen a Facebook-profilképünk? Melyiket tegyük fel Instagramra? Melyiket ajándékozzuk nyomtatott formában a nagymamáinknak? 

Ha bizonytalanok vagyunk, és bővelkedünk szuper képekben, akkor ne hagyjuk, hogy bármelyik is rejtve maradjon! Készítsünk montázst belőle, így biztosan az összes kiváló darabot láthatjuk majd egyetlen felületen. 

Ha a nyomtatott változatokban bízol, esetleg nincs ötleted arra vonatkozóan, hogy mivel díszíthetnéd fel a nappali falát, akkor most a legjobb cikket olvasod! A vaszonkep.hu montázsai segítségével könnyen létrehozhatod álmaid dekorációját, miközben láthatod a soha el nem felejtett pillanatokat. 

Szabályozott, rendezett montázsok

Sajnos gyakran láthatunk akár a közösségi média felületein olyan szerkesztett, összeollózott képeket, amelyekben nincs szabályosság, csupán egy kusza, tűzdelt montázs tárul elénk. Gyakran csak továbbkattintunk, hiszen a felgyorsult világban nincs időnk bogarászni, böngészni, kiigazodni rajta.

Ne aggódj, a vászonképek nem ilyenek! Ha montázst választasz, akkor biztos lehetsz abban, hogy szépen, szabályozott, rendezett alakban fog a faladon kint lógni az elkészített remekmű. Bízd a szakemberekre a munkát, és meglátod, egy életre megkedveled ezeket a vászonképeket!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek