1 évnél régebbi cikk

Legyen a vállalkozásod is bankkártya-elfogadó hely!
Fehérvár Médiacentrum fotója
bizpay.hu
Legyen a vállalkozásod is bankkártya-elfogadó hely!

A kereskedelmi vállalkozások túlnyomó része felépítette már, vagy elkezdte építeni online jelenlétét. Így tisztában vannak a készpénzmentes fizetési módok kényelmével és előnyeivel.

A pandémia kezdetétől pedig a bankkártyás fizetéstől ódzkodó ügyfelek nagyobb százaléka is megbarátkozott ennek gondolatával. Sőt, a készpénzmentes fizetés biztosítása vásárlói igénnyé vált.

A most induló cégek számára lépéselőnyt jelenthet, ha már kezdettől fogva biztosítani tudják a bankkártya-elfogadást a vevőik számára.

Készpénzmentes fizetési megoldások “kezdőknek” is!

Ha most indítod a vállalkozásod, érdemes tájékozódni a pénzügyi tranzakciókkal kapcsolatos lehetőségekről. Szuper innovatív megoldásokkal találkozhatsz többek között a BizPay oldalán.

Azt, hogy az üzletednek milyen szolgáltatásokra van szüksége, több tényező is meghatározhatja. Más megoldásra lehet szüksége egy fagyizó tulajdonosának, mint annak, aki ételt is kiszállító éttermet üzemeltet. Eltérő, hogy mi a jó szolgáltatás a villanyszerelő számára vagy a személyi edzőnek. Megint másra van szüksége egy webshopnak, ahol nincs fizikai üzlethelyiség. 

Azon túl, hogy a vállalkozás számára milyen típusú fizetési mód a leginkább megfelelő, nem szabad elfelejtkezni a pénzügyi tranzakciók biztonságáról sem. A vásárló nem költi ott a pénzét, ahol nem látja garantáltnak a számlaadatai védelmét. 

Kézenfekvő kártyaelfogadási megoldások kereskedőknek

A terminálok telepítésével és bérbeadásával kapcsolatban széles körben tájékozódhatsz az interneten. Számos cég szolgáltatásait összehasonlíthatod, fontos szempontként vedd figyelembe a rugalmasságot, gyorsaságot, egyszerűséget és persze a biztonságosságot.

A BizPay a Wordline hivatalos minősített magyarországi partnereként kínálja teljes körű bankkártya-elfogadási megoldásait. A cég már közel 3500 ügyfelet kezel a hazai piacon. Szolgáltatásait elsősorban a kereskedelmi vállalkozások és webáruház-tulajdonosok részére fejleszti. 

Terminálok kereskedőknek 

A BizPay kereskedelmi szolgáltatók számára fizikai és Android készülékekre is telepíthető “terminálokat” is forgalmaz.

Virágboltot nyitsz vagy kézműves termékeidet árulod? A készpénzes fizetés miatt kígyózó sorokat szeretnéd megszüntetni  a fagyizód előtt, hogy ne menjenek át az utca túlfelén lévő cukrászdába a vevőid? Több megrendelésed lenne, ha futárnál lehetne bankkártyával fizetni?

Bármelyikhez találsz passzoló terminált a BizPay oldalán. 

Ha offline árusítóhellyel rendelkezik a céged, a fizikai terminál a testhezálló. A POS terminálok a pulton, a kassza mellett használhatók, de vannak olyan típusai, amelyekkel a teraszon is lehetséges a fizetés.

Amikor a termékeid körét nem helyhez kötött szolgáltatásokkal bővíted, javasolt egy hordozható terminált igénybe venni. Ezek között a legmodernebb technológiával rendelkező SoftPos terminált is megtalálod. 

Ne jelentsen akadályt számodra a kártyaelfogadás, keresd fel a BizPay-t!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek