3 hónapnál régebbi cikk

Megszökött egy Fejér megyei fogoly, a rendőrség segítséget kér
·Hírekrendőrség·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Megszökött egy Fejér megyei fogoly, a rendőrség segítséget kér
·Hírekrendőrség·Utolsó frissítés: undefined

A 28 éves férfi engedély nélkül távozott a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet hangosi szarvasmarhatelepéről.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya indított eljárást fogolyszökés bűntett elkövetésének gyanúja miatt Kovács Rajmund ellen - írja a police.hu.

A jogerős ítélet alapján szabadságvesztés büntetését töltő fogvatartott a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet hangosi szarvasmarhatelepéről, munkavégzés közben 2022. május 18-án délelőtt ismeretlen helyre távozott. A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet és a rendőrség azonnal, nagy erőkkel megkezdte a férfi felkutatását, amely jelenleg is tart.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kovács Rajmund tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

FRISSÍTÉS 2022. 05. 19. 8.30:

Elfogták a munkából megszökött rabot

 Elfogták a munkából szerdán megszökött rabot - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) csütörtökön az MTI-vel.

 Azt írták: a Pálhalmai Agrospeciál Kft. hangosi szarvasmarha-telephelyéről, munkáltatása helyszínéről szerdán eltávozott fogvatartottat a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai csütörtök hajnalban elfogták.

 Az elfogott rab meghallgatása folyamatban van - tették hozzá.
     

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek