1 évnél régebbi cikk

Hogyan tegyük hűvösebbé a gyerekszobát nyáron?
Fehérvár Médiacentrum fotója
premiumshop24.hu
Hogyan tegyük hűvösebbé a gyerekszobát nyáron?

A nagy meleg megterheli a szervezetet, ezért mindenki igyekszik hűvös helyiségben tartózkodni a kánikula idején. A gyerekek esetében azonban nagyon oda kell figyelni, hogy milyen a szoba hőmérséklete, nehogy megfázzanak.

Hűsítésre náluk kitűnő megoldás lehet egy modern ventilátor.

Milyen egy modern ventilátor?

A megoldás: egy modern Dyson toronyventilátor! Ezek olyan gyártmányok, melyek forradalmi változást hoztak a légkondicionálás terén. Különleges kivitelezésüknél fogva sokkal hatékonyabbak is a hagyományos ventilátoroknál, stabilak, és ami a legfőbb: lapát nélküliek!

A hagyományos ventilátorokat mindenki jól ismeri: ezek lapáttal rendelkeznek, zajosak és sokat is fogyasztanak. A kisgyermekek figyelmét nagyon lekötik, de egyáltalán nem biztonságosak rájuk nézve, hiszen a ventilátor bármikor feldőlhet, illetve a forgó lapátok elkaphatják a gyermekek kezét, ha felé nyúlnak.

A Premiumshop24.hu, a magyar tulajdonú, háztartási eszközök nagy- és kiskereskedelmével foglalkozó vállalkozás oldalán elérhető többféle Dyson ventilátor, itt részletes leírás is található a termékekről, azok előnyeiről. A honlapon ingyenes házhoz szállítással, részletfizetéssel meg is rendelhetők ezek a prémium kategóriás készülékek.

A Dyson toronyventilátor előnyei

Letisztult, szép dizájn jellemzi valamennyi Dyson ventilátort, bármelyik típus a modern otthonok éke lehet. Nagyon jó hatásfokkal rendelkeznek, és számos további előnyük is van.

A Dyson toronyventilátor a nevéből adódóan úgy néz ki, mint egy torony: nem is borul fel! Nem lábakon álló, körbe-körbe forgó szerkezet, mely csak keveri a levegőt: sokkal jobb annál! Áramvonalas kialakításának köszönhetően nem alakulnak ki légörvények, így a készülék elég halk. Akár éjszakára is beállítható a gyerekszobába.

A ventilátor oszcillációs funkciója gondoskodik arról, hogy a légáramlás optimális legyen, így az egész szobában egyenletes marad a hőmérséklet: nem kell a gyerkőc közelébe tenni, ha hűvösebbet szeretnénk.

Még milyen jó tulajdonságai vannak a toronyventilátornak?

A modern kivitelnek köszönhetően a Dyson ventilátorok távirányítóval működnek, ennek segítségével 10-féle sebességet állíthatunk be. Nagyon hasznos, hogy időzítő funkcióval is bírnak, mert így beprogramozhatjuk, mikor álljanak le: negyed óra a minimum, de akár 9 órát is bírnak.

A különleges Air Multiplier™ technológia minden Dyson ventilátor sajátja: a gyűrű részben sűrűsödik össze a levegő, majd innen árad szét, kellemes hűsítő légáramlat jön létre. Nem fújja tehát közvetlenül a gyermekekre a levegőt, így azok nem fognak megfázni. Ugyanakkor a szerkezet képes forogni is, 90°-os oszcillációs mozgást tud végezni.

Az ilyen ventilátorok könnyen tisztíthatók: használaton kívül egy nedves kendővel kell csak áttörölni őket.

Legfőbb előnyük a kecsesség, a biztonság, a hosszú élettartam és a megbízhatóság. Bátran ajánlhatók gyerekszobába, akár éjszakai használatra is!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek