1 évnél régebbi cikk

Egyedi számfestő készletek fényképekből
Fehérvár Médiacentrum fotója
kreactivity.hu
Egyedi számfestő készletek fényképekből

Kerestél valaha az interneten olyan cikkeket, amelyek a festésről szólnak? Vagy olyanokat, amelyek elmondják, miért is előnyös ez a művészi tevékenység? Vagy esetleg olyan technikákat, amelyek segíthetnek az alapok elsajátításában? A számfestő készletek segítségével önállóan fejlesztheted a kreativitásodat.

A festéstől nem kell félni

Van Gogh a maga idejében mintegy 2100 műalkotást készített, az utolsó festményét pedig 2017-ben bocsátották aukcióra elképesztő 66,3 millió dolláros értékben. Miért beszélünk most Van Goghról? Mert valószínűleg ő a legjobb példa a festőművészet autodidakta elsajátítására. Fiatal korában ugyanis rettenetesen bánt az ecsettel. Úgy tanult meg festeni, hogy lemásolta a korának meglévő alkotásait. Ez lehetővé tette számára, hogy tökéletesítse az ecsetkezelését.

Pontosan ez az, amiben a Kreactivity Webáruház számfestő készletei mindannyiunknak segíthetnek. Sőt olyan lehetőséged is van, hogy fotók alapján testreszabható készleteket válassz. Így amellett, hogy ezt izgalmas tevékenységet végzed, elégedettebb leszel, ha tudod, hogy olyat festesz, ami sokat jelent számodra.

Miért válassz saját fotók alapján készült készletet?

Bár sok számfestő készlet létezik a piacon, a saját fotó alapján történő testreszabásuk igazán előnyös lehet. 

Egyrészt azért, mert fantasztikus módja annak, hogy emlékezz egy különleges eseményre. Megfestheted például a ballagásodon készült képet, és felakaszthatod az otthonodban. 

Fényképből számfestő vászon

A legelső dolog, hogy meggyőződj arról, valóban tetszik-e az a kép. Ha igen, akkor válaszd ki a fénykép legnagyobb verzióját. Ez ugyanis lehetővé teszi, hogy minden részletre tudj összpontosítani.

Ha a háttér egyszerű és nem túl zsúfolt, a festés sokkal könnyebb lesz. Amennyiben tehát például családi fotóról van szó, akkor ügyelj arra, hogy ne legyen rajta 4-5 embernél több.

Ezenkívül fontos meggyőződni arról, hogy jó megvilágítású és nagy felbontású képet választottál-e. Ez garantálja, hogy a részletek tiszták és élénkebbek lesznek, ahogy befejezed a festést.

Kreactivity Webáruház

Ez a webhely számos klassz számfestő készletet kínál, amelyeket megvásárolhatsz eme tevékenység gyakorlásához. De saját fényképet is feltölthetsz egy egyéni festmény létrehozásához. A fénykép feltöltése egyszerű, és többféle méret közül választhatsz, hogy megtaláld a legmegfelelőbbet.

Emellett tippeket is kínál, amelyek segítenek kiválasztani a tökéletes fotót a projekthez. Kapsz egy kiváló minőségű előre nyomtatott vásznat, hozzá festékekekt előre kikevert színekben, pont olyat, amelyre szükséged lesz, és egy 3 darabból álló ecsetkészletet. 

Végső gondolatok

Dióhéjban: mindenképpen érdemes egy számfestő készletbe befektetni, mivel rengeteg előnye van. Remek ajándékként szolgálhat a szeretteidnek, a barátaidnak vagy magadnak. Arról nem is beszélve, hogy nem szükséges hozzá semmilyen előképzettség, sőt még kreativitás sem - csak annyi a dolgod, hogy a vonalon belül maradsz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek