1 évnél régebbi cikk

Egészség, foci és sok minden más - aszalvölgyi képgaléria
·Életmódszabadidő·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon WErika
Egészség, foci és sok minden más - aszalvölgyi képgaléria
·Életmódszabadidő·Utolsó frissítés: undefined

Hat általános iskola focicsapata játszott, közben más sportlehetőségek, egészségmegőrző előadások is várták a hagyományos Aszalvölgyi Kupára érkezőket.

Az Aszalvölgyi Focikupán a Felsővárosi, a Hétvezér, a Kossuth Lajos, a Széna téri, a Vasvári Pál és a Zentai úti Általános Iskola 4. évfolyamos tanulóiból álló csapatok mérkőztek meg a Túrózsáki úti műfüves pályán. Szombaton több szervezet is kitelepült a szabadidőparkba, köztük a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség, a Gaja Környezetvédő Egyesület, a Mentaház Egészségközpont, az Arany EGYMI, a Honvéd Szondi György Sportegyesület és a Family TREE Triatlon és Szabadidős Sportegyesület is.

Az iskolások sportversenyén kívül számos programmal várták a családokat, akik megismerkedhettek a nordic walkinggal, de volt petanque bemutató, illetve Rusznák Renáta vezetésével közös edzés is a szabadidőpark sporteszközei. A délelőtt folyamán környezeti tanácsadást, ökológiai lábnyom számítást és ökojátékokat is szerveztek, de a Mentaház Egészségközpont jóvoltából egészségügyi szűrésen, általános állapotfelmérésen, valamint életmód-tanácsadáson is részt vehetett bárki. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek